Revisorsassistent till Rådek i Nyköping

Är du i slutspurten av studierna eller redan idag utexaminerad civilekonom med inriktning mot redovisning och revision? Vill du vara en del av en stark tillväxtresa? Då har du en möjlighet till stor karriärsutveckling hos oss på Rådek!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Rådek AB räkning en revisionsassistent till Nyköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Rådek AB. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda.

För att få rätt förutsättningar i rollen som revisorsassistent så kommer du få en gedigen introduktion för att förstå hur allting fungerar. Har du dessutom drivet och intresset så finns flera karriärmöjligheter inom bolaget!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rådeks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som revisorsassistent kommer du att revidera bokslut och revisionsgranska i huvudsak. Du kommer bli tilldelad revisionsuppdrag och tillsammans med mentor gå igenom hur granskning och analys genomförs. Om du är intresserad av att arbeta med bokföring så finns även möjlighet till upplärning av detta. 

Vi söker dig:

  • Som har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning och revision.
  • Har goda kunskaper inom Excel
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
  • Godkända resultat inom samtliga kurser som omfattar revisorsinspektionens regelverk nedan:

Vidare ser vi det meriterande om du har kunskap inom ekonomisystemet Wolter Kluwer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Rådek. Vi söker dig som arbetar effektivt och samarbetar kollegialt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med efterföljande dokumentation. Rådek arbetar nära sina kunder varpå det kommer att krävas god förmåga av kommunikation och servicemind. Därför är det viktigt att du med en stark förmåga talar välformulerat, lyssnar och mottagligt anpassar dig till olika situationer liksom motparter, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande
ARBETSTIDER: 08:00-17:00

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Nyköping i Södermanlands län

Kontaktperson

Niklas Lundberg
Konsultchef

Om Rådek

Rådek vill vara det självklara valet för företagare och förser därmed varje kontor med hög kompetens inom redovisning och revision. Därtill är Rådek medlemmar i Baker Tilly, ett rikstäckande nätverk för fristående redovisnings- och revisionsbyråer och kan därigenom utnyttja hög kompetens inom främst skatt och moms. Idag har Rådek ett gott rykte inom branschen med 90-talet anställda och har kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Strängnäs och Nyköping.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.