Serviceledare till Arver Norrköping

Har du en fordonsteknisk bakgrund och till det en god servicekänsla gentemot kunder? Vill du bli en del av ett företag som värdesätter utveckling och långsiktighet? Då är detta en tjänst för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund Arver en serviceledare till Norrköping. Kanske är du en fordonstekniker som vill ta nästa steg i karriären! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult ute hos Arver under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund erbjuder helhetslösningar med såväl försäljning, service och reservdelar inom lastbilsbranschen. Allt för att säkerställa ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande. Dessutom är de Scanias största privata återförsäljare. De värdesätter kvalitet såväl som engagemang och är den självklara servicepartnern! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

 • En gedigen och personlig utvecklingsplan under din anställning
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Att få arbeta i ett sammansvetsat och härligt team

Arver satsar på och prioriterar de anställdas utveckling och vidareutbildning. De sitter i en nybyggd och toppmodern och miljövänlig anläggning i Norrköping med gym att tillgå. Där finns så klart de senaste tekniska lösningarna samt verktygen som kan tänkas behövas. Vår kund jobbar i team som alla hjälps åt och stöttar varandra, det finns alltid någon redo att hjälpa till. Kunskap värderas högt och man delar gärna med sig av denna. Som serviceledare är du en av de viktigaste resurserna genom ditt coachande ledarskap och ansvar gentemot den dagliga driften!

Arbetsuppgifter

 • Övergripande planeringsansvar för verksamheten
 • Ledande av ett team på fem servicetekniker
 • Säkerställa god kundkontakt och arbeta med kundärenden
 • Administrativa uppgifter såsom fakturering

Arbetet är brett och varierande och därför ser vi att du har möjlighet att arbeta kvällstid en gång i veckan. Ingen dag är den andra lik och du blir del av en spännande bransch i ständig förändring!

Vi söker dig som

 • Har en fordonsteknisk bakgrund
 • Har erfarenhet av att arbeta med kunder
 • Har stort tekniskt intresse
 • Har B-körkort samt datorvana

Meriterande är tidigare erfarenhet som serviceledare eller arbete i Cabas system samt C/CE-körkort

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Arver. Tekniken utvecklas i hög utsträckning och såväl tillverkare som kunder ställer om till andra sorters fordon än de med fossila bränslen. Därför ser vi att du som person trivs bra i en föränderlig och flexibel miljö i högt tempo. Vidare prioriterar du dina arbetsuppgifter väl och är redo att rycka in där det behövs. Självklart är du även en glädjespridare som motiverar andra och säkerställer en god service. 

START: Januari eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Arver

Arver är Scanias största privata återförsäljare och ett serviceföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar. Arver strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet i allt de gör, både när det gäller arbetet de gör för sina kunder och arbetet de gör för att hjälpa varandra. De värdesätter kvalitet i alla sina relationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.