Account Manager inom processindustrin till OmniProcess AB

Inledning
Är du en fena på att skapa goda kundrelationer, med ett öga för nya affärsmöjligheter? Är du tekniskt intresserad och sporras av att göra affärer inom processindustrin? Då kan tjänsten som Account Manager till företaget OmniProcess vara för dig. Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med OmniProcess en Account Manager till region Mellansverige. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos OmniProcess.

OmniProcess är en del av Addtech AB, och ingår i affärsenheten Process Control. OmniProcess är inriktat mot försäljning av process- och laboratorieinstrument, och är idag agentur åt ca 28st leverantörer som alla fokuserar på processindustrin, så som papper och massa, kraftvärmeverk och petrokemi. Deras vision är att vara ledande inom värdeskapande tekniklösningar för en hållbar framtid, och söker nu en nytänkande och innovativ person att axla rollen som Account Manager.   

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och OmniProcess önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

 

Du erbjuds:

Som medarbetare hos OmniProcess erbjuds du en trygg och stabil arbetsplats. Detta inkluderar bland annat coaching, verktyg samt möjligheter för alla medarbetare att utvecklas tillsammans. OmniProcess är en del av koncernen Addtech AB, vilket även innebär goda möjligheter till vidare utbildning samt avancemang i karriären. Utöver trygghet i din anställning vilar OmniProcess på en stor kundportfölj, vilket ger dig förmånen att fokusera på redan etablerade kundrelationer snarare än uppsökande försäljning.

OmniProcess erbjuder även: 

  • En strategiskt viktig roll i en pågående satsning av effektiviseringsarbetet på bolaget, där just dina tankar och idéer för att utveckla rollen välkomnas med öppna armar
  • Frihet att själv lägga upp dina dagar
  • Goda förmåner i form av 28 semesterdagar, förkortad arbetstid under sommarhalvåret, tjänstepension i likhet med kollektivavtal, tjänstebil och förmånlig försäkring
  • En god gemenskap hos ett gäng otroligt kompetenta kollegor


Arbetsuppgifter: 
I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för kunderna i Mellansverige med ett team av kompetenta kollegor. Ditt arbete kommer till största del att bestå av att bygga långvariga relationer och affärer med de befintliga kunderna, vilket kräver teknisk förståelse samtidigt som du gillar att lösa kundernas problem. För att bibehålla och utveckla kundrelationerna kommer du ofta stötta och möta kunderna på plats, vilket innebär att resor kommer att vara en del av din vardag, med övernattning på hotell någon gång i veckan. 

 

Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som Account Manager hos OmniProcess ser vi att du har en god teknisk förståelse, samt är lyhörd och intresserad för kundens affär och behov. Du är en relationsdriven person som älskar mötet med kunden, med ett affärssinne som sporras av att göra affärer. Då OmniProcess är ett distributörsbolag ser vi även att du har förmågan att se synergierna mellan olika leverantörer för att hitta den bästa lösningen på applikationen hos kunden. Vidare ser vi även att du: 

  • Har tidigare erfarenheter av, eller intresse för, teknisk försäljning 
  • Innehar ett B-körkort och möjlighet att sova borta någon gång i veckan (Då tjänsten innefattar en del resor) 
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Om du har tidigare erfarenheter eller kunskaper från teknisk försäljning inom processindustrin ser vi det som meriterande. 

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Flexibelt, det finns möjlighet att utgå ifrån Örebro, Västerås, Stockholm eller närliggande  
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef
Skicka mail

Om OmniProcess

OmniProcess vill hjälpa till att förbättra effektiviteten i svensk processindustri. De är ett 30-tal medarbetare placerade på 8 orter i Sverige. Deras långa erfarenhet i kombination med ett mycket brett utbud av utrustning ger dem möjligheten att erbjuda ekonomiska lösningar för nivåmätning, tryckmätning och flödesmätning samt system för vätske- och gasanalys.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.