Vet du vad en Geo vet-are vet?

Då kan du vara just den personen vi söker.

Vi söker dig som vill få utlopp för dina tankar och idéer för utveckling och där ny teknik är något som uppmuntras. Du kommer då bli en del av både stolt och familjär organisation, där förtroende för medarbetare är ett ledord!
Läs vidare och tveka inte att skicka in din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för regionens näste medarbetare inom Geoteknik och vi svarar mer än gärna på nyfikna frågor, bara att skicka dom till info@professionalsnord.se.

Du kommer att komma till en organisation där förtroende och öppenhet är något som genomsyrar hela verksamheten och som kontinuerligt investeringar i ny och intressant teknik utifrån forskning. I arbetsgruppen använder man sig av en stor bredd av undersökningsmetoder, utöver de traditionella, som exempelvis geofysik, kärnprovtagning samt vägtekniska metoder. Det visar sig också i ett förtroende från chef och mentorer.

Vill du ha referenser på din blivande chef eller har andra frågor gällande din nya arbetsplats, tveka inte att höra av dig till stina.vidmark@pn.se eller 073 300 35 03

Arbetsuppgifter
Beroende på vilken inriktning och roll du önskar, kommer det att finnas en stor påverkansmöjlighet hur din vardag kommer att se ut. En självklarhet för att jobba sig in i jobbet är att delvis delta i fältarbete, samt på kontoret skapa underlag, skriva rapporter, samt sammanställa resultat.

Det fina i kråksången är att du kommer göra allt med stöd från erfarna kollegor, tills du succesivt mer och mer blir självgående.

Vi söker dig som
Har ett intresse för Geo och har någon relevant erfarenhet. Kommer du direkt från skolan, jobbat som konsult, inom myndighet eller på entreprenadsidan spelar ingen roll. Då en stor del av ditt arbete kommer att bestå av kommunikation och skriftliga rapporter är det av vikt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i din roll och hos din blivande arbetsgivare. Du kommer att arbeta mycket tillsammans med andra, både inom och mellan teknikområden, vilket gör att samarbeta är en viktig del för ett lyckat projekt. Då du kommer att tillhöra en organisation där nyfikenhet värderas högt har du en naturlig nyfikenhet där du gärna kommer med egna idéer och förslag till utveckling

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.