Produktionsmättekniker till Emhart Glass

Är du en noggrann person som besitter god samarbetsförmåga? Har du någon typ av produktionsteknisk utbildning eller erfarenhet av arbete inom mätteknik och vill fortsätta växa och utvecklas i din roll? Ta då chansen och bli en del av Emhart Glass, den globala och världsledande tillverkaren av den senaste tekniken inom glasformning. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en produktionsmättekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som produktionsmättekniker tillhör du ett blandat team sett till erfarenhet och rapporterar direkt till produktionsteknisk chef. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

• Att utveckla och förbättra mot stabila och förutsägbara produktionsmättekniska processer på kort och lång sikt.
• Förbereda CMM program för mätning/kontroll av produkter (ritningsgranskning).
• Skapa/uppdatera mätprogram för våra produkter.
• Rapportering och ta fram mätstrategier samt analysera mätdata.
• Övervaka och rapportera dagliga KPI:er, såsom säkerhet och kvalitet.
• Att utifrån eventuella kundreklamationer göra korrigeringar i CMM program.
• Samarbeta med övriga organisationen samt med leverantörer.

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av arbete som mättekniker. Vi söker därmed dig som har god vana av mätning i koordinatmätmaskiner samt ritningsläsning. Erfarenhet av programmering samt mjukvara Calypso. Tjänsten kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal såväl som skrift. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från Master CAM-programmering, PC-DMIS, CAD, samt kunskaper inom LEAN.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Som person är du praktisk lagd med ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, ser till detaljer och avvikelser, är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har positiv inställning, kan arbeta självständigt, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket. Du kommer gärna med idéer men tummar aldrig på kvaliteten..

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.