Rekrytering av Montageledare till K-Prefab

För dig som vill jobba med prefabricerad betong och har erfarenhet av att göra detta i en ledande position finns nu chans att söka en omväxlande och spännande roll som Montageledare hos K-Prefab i Region Öst. I en viktig nyckelroll för bolagets byggprojekt samordnar och leder du arbetet på plats på projekten för stommontage med K-Prefabs producerade betongelement från egna fabriker. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för K-Prefabs räkning en Montageledare med uppdrag att som platsansvarig leda arbetet på plats med stommontage på deras projekt med prefabricerade betongelement på plats runt om i Region Öst. K-Prefab är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör med ett egenutvecklat bostadskoncept för hållbara och energisnåla bostäder. Med hemmet som utgångsplats arbetar du sedan på plats på projektet vilket kan innebära att du bor borta måndag till torsdag beroende på var i regionen pågående montage är beläget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos K-Prefab.

 

Du erbjuds

 • Ett arbete med mycket frihet och ansvar i att planera och genomföra montageprojekten.
 • Mycket omväxling i arbetet där olika projekt på olika platser i regionen avlöser varandra.
 • En central roll i hela montageprocessen innefattande mycket kontakt med olika människor och yrkesgrupper för att driva projektet framåt på ett säkert, tids- och kostnadseffektivt sätt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra dina arbetsuppgifter på plats på projektkontoret för det pågående projekt du arbetar med. På platskontoret finns alla nödvändiga faciliteter samt den utrustning som krävs för att utföra arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att samordna montaget av de prefabricerade betongstommarna i projektet. Arbetet innefattar även:

 • Tidsplanering av stommontaget innefattande samordning med produktion, beställning av betongelement samt planering och av inköp av eventuella tjänster.
 • Leda montagepersonalen på byggarbetsplatsen innefattande personalansvar.
 • Kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöansvar på byggarbetsplatsen.
 • Ekonomisk uppföljning av montaget.

 

Vi söker dig som:

Trivs med att jobba med betong och gärna prefabricerad betong samt har tidigare erfarenhet av att arbeta inom bygg- eller betongbranschen i en ledande roll som exempelvis arbetsledare, platschef eller montageledare.

Krav för tjänsten:

 • Tidigare erfarenhet av bygg- eller betongbranschen.
 • Tidigare erfarenhet av ledarskap.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.
 • B-körkort.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Montageledare hos K-Prefab. Du är säkerhets-, kvalitets- och lösningsorienterad och är van vid att ställas inför utmaningar som kan ske på plats under ett byggprojekt och hantera sådana situationer. Du är en naturbegåvning när det kommer till relationsskapande och du har lätt att få kontakt med människor i din omgivning. Dessutom är ödmjuk inför de uppgifter du ställs inför och är engagerad i arbetet och hjälper till när det behövs.

 

START: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Ospecificerad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef

Om K-Prefab

Företagets historia har sin början på 1980-talet. Sedan 1987 har vi tillverkat, byggt och utvecklat prefabricerade betongelement. Det började med tillverkning av väggar till lantbruksbyggnader och industribyggnader i Hässleholm. Sedan dess har bolaget vuxit rejält både genom förvärv och en tydlig marknadsexpansion. Nyförvärven startade med fabriken i Borensberg 1997 och vårt senaste tillskott är den åttonde fabriken som vi etablerat i Strängnäs under våren 2021.Efter att inledningsvis främst byggt lantbruks- och industristommar, började vi bygga stommar till villor och en del mindre flerfamiljshus under åren 2001–2007. Vårt nuvarande koncept för större flerbostadshus, Hållbara Hem, lanserades 2012. Företaget har haft en mycket god utveckling. Mellan åren 2016-2021 har omsättningen fördubblats och ökat från 550 miljoner till 1 miljard SEK.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.