Sales Coordinator / Bid Manager

Access World Technic (AWT) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag som arbetar med att leverera säkerhetssystem till världens största, mest attraktiva multinationella företag. AWT arbetar unikt och innovativt, med målet att ta över säkerhetsbranschen globalt. Nu söker vi tillsammans med AWT en Sales Coordinator / Bid Manager.

Arbetsuppgifter

AWT växer snabbt och det finns en stark efterfrågan från multinationella kunder gällande moderna och innovativa säkerhetslösningar, allt från enstaka kontor till företag som vill installera säkerhetssystem på flertal kontor, fabriker eller datahallar världen över.

I rollen som Sales Coordinator / Bid Manager så ingår följande arbetsuppgifter:

  • Administrativt arbete internt för säljteamet (Registrering av offerter, beställningar, skapande och implementering av nya rutiner och överlämning av projekt till projektteamet.
  • Hantering av gruppmejl för "Sales Team" – Förfrågningar och skapande av offerter inkl. uppdatering av offert i aktiva projekt.
  • Assistera Sales Lead med diverse arbetsuppgifter under hög belastning.
  • Kundkontakt och hantering för att säkerställa att kunder får bästa möjliga säkerhetslösningar för sin organisation, att projektinformation och offerter är uppdaterad, samt att allt är korrekt gällande fakturering och specifika önskemål från kund.

Vi söker dig som:
• Är en fena på administrativt arbete
• Mycket bra kunskaper i engelska och svenska
• Duktig på att kommunicera och på att hantera olika människor

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från offertarbete. Det viktiga är att du är en härlig person med ett driv, har lätt för att kommunicera samt är öppen och positiv till förändring och uppdatering i rutiner och arbetssätt för att uppnå bästa möjliga resultat i leverans och arbetssätt. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete då offerterna ligger till grund för att fortsätta vara branschens bästa säkerhetsföretag. Du behöver även kunna hantera Office-paketet och vara snabblärd nog för att ta dig ann och hantera nya utmaningar och system som implementeras.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AWT. För att passa in hos AWT är det viktigt att du tycker att det är spännande att vara med på en global tillväxtsresa. Du finner det intressant att få jobba med projekt runt om i Europa men även resterande världen så som Australien, Asien och USA.
Du är en samarbetsvillig person som är duktig på att kommunicera. Du är flexibel i ditt arbete, behöver något ske noggrant eller snabbt och effektivt vet du hur du på bästa sätt tacklar dina uppgifter. Framför allt är du en prestigelös lagspelare

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Sales Coordinator / Bid Manager. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt hos Access World Technic.
Här erbjuds du en unik möjlighet hos ett av Sveriges mest attraktiva säkerhetsföretag. Vi kan garantera att du kommer få jobba på världens absolut härligaste bolag, och inte bara i Sverige utan med kundernas alla kontor och fabriker runt om i världen. AWT är fortfarande relativt litet sett till personal och du kommer därför in i bästa möjliga tid för att få växa tillsammans med företaget. Du kommer att få full utbildning i företagets arbetsprocesser och produkter för att lyckas i din roll!

Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningar eller annat
Omfattning: Heltid
Urval: Urval börjar 1 augusti, därefter sker det löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Access World Technic

AWT är ett globalt säkerhetsföretag som designar och installerar säkerhetssystemen för världens ledande företagskontor, fabriker och datahallar. Företaget består idag av trettio anställda globalt varav 20 befinner sig i Kista, Stockholm. AWT arbetar huvudsakligen med tre ben, Access Control, Video Surveillance och Intrusion Detection. AWT har funnits sedan 1993 och har sedan start haft en stark tillväxt. AWT såg direkt ett stort behov för en global aktör inom säkerhetsbranschen och har de senaste åren etablerat sig i Tyskland, Finland och Singapore. De tittar idag på att fortsätta sin globala tillväxt och starta fler kontor i världen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.