Betalningsspecialist till storbank

Om du har tidigare erfarenhet av bank kan vi ha tjänsten för dig! Här får du möjlighet att samla på dig praktisk erfarenhet från finansbranschen och inom betalningar. Sök så snart du har möjlighet då vår kund gärna ser en omgående start.


Information om kundföretaget:
Du kommer att arbeta på kontoret som är beläget i Sundbyberg och ingå i ett team om sju personer. Du kommer få ett intro där du får en introduktion till banken och få skugga en kollega i teamet för att praktiskt läras upp.

Du erbjuds:
• Ett utvecklande jobb där du får möjlighet att lära dig mycket inom finansbranschen
• Ett team som arbetar tillsammans med en god teamkänsla
• Vara en del av en förändringsresa inom betalningsmarknaden


Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring att hantera och utreda betalningar. Du kommer att ha kontakt med kund och utländska banker och föra dialog däremellan om betalningen inte har gått fram. Du kommer även manuellt att hantera betalningar som inte har blivit processade av systemet och ta dem vidare i flödet. I din roll som betalningsspecialist är ditt uppdrag att vägleda, ge support och arbeta med problemlösning till kunder, som är både banken, bankkontor samt interna avdelningar.

Vi söker dig som:
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på både språken
• Erfarenhet av att ha arbetat inom bank i roller som till exempel Privatrådgivare eller Företagsrådgivare, eller andra roller där man kommit i kontakt med internationella betalningar
• Relevant akademisk bakgrund eller motsvarande relevant kompetens och erfarenhet inom området

Det är meriterande om du har erfarenhet av SWIFT och har erfarenhet av att arbeta med internationella betalningar.

Som person är du:
• Ansvarstagande
• Noggrann
• Serviceinriktad

Information om tjänsten
Tjänsten är en del utav vår personaluthyrning och du kommer att vara anställd som konsult Professionals Nord.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
Ort: Stockholm, Sundbyberg
Urval: Löpande
Kontakt: Paula Rosén
Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Paula Rosén
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.