Kyltekniker

Är du driven och tekniskt intresserad? Trivs du med ett praktiskt arbete, har du en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att lösa problem? Just nu söker vi dig som vill komma in på en stabil arbetsplats där du får en möjlighet att utvecklas i rollen som kyltekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Rörmokaren i Sollefteå AB en kyltekniker. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rörmokarens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

  • möjlighet till att vidareutbilda dig
  • en familjär arbetsplats med erfarna och stöttande kollegor
  • ett varierande arbete med en stor kundkrets

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du från start få möjlighet att gå tillsammans med erfarna kollegor som säkerställer att du får de bästa förutsättningarna att komma in i arbetet. Genom ett bra samarbetet kommer du utvecklas i rollen som kyltekniker. 

Som kyltekniker utför du olika typer av arbetsuppgifter inom service, nyinstallation, felsökningar och ombyggnationer. Det kan handla om allt i från enklare installationer till större projekt.

Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse och vill utvecklas i rollen som kyltekniker. För den här tjänsten lägger vi större vikt vid dina personliga egenskaper än vad du gjort sedan tidigare. Det viktigaste är att du har en vilja till att lära dig, du motiveras av att lösa problem och trivs att samarbeta med andra. Som person är du arbetsvillig och effektiv i arbetet utan att tumma på kvalité.

Krav för tjänsten är körkort samt att du talar och skriver obehindrat på svenska. Har du sedan tidigare erfarenhet av liknade arbete ser vi det som meriterande men det är inte ett krav för tjänsten.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sollefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sollefteå i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Rörmokar´n i Sollefteå AB

Rörmokar’n är en komplett leverantör av VS-produkter och tjänster. Våra certifierade och välutbildade installatörer och montörer utför alla slags VS-installationer. Hos oss hittar ni också ett stort utbud av blandare, badkar, duschar, inredningar, rör och rördelar och mycket annat. Vi har bred erfarenhet av olika uppvärmningssystem och jobbar endast med de ledande tillverkarna för bästa funktion och totalekonomi. Hos oss hittar du kaminer, vedpannor, pelletsbrännare, värmepumpar och solenergisystem.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.