Fullstackutvecklare

Vill du hjälpa företag att effektivisera sin verksamhet genom att skapa mer lättförståeliga och användarvänliga system och funktioner? Vi söker nu efter flera utvecklare som vill vara med på en spännande tillväxtresa i ett nystartat bolag i en av Linköpings största koncerner.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning utvecklare till ett nystartat dotterbolag inom UCS koncernen. Här blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Som utvecklare hos företaget kommer du primärt att arbeta fullstack med systemintegrationer, applikationer och publik webb. Du kommer att arbeta inhouse i projektform med målsättningen att på bästa vis digitalisera dina kunders visioner. På sikt finns även möjligheten att arbeta som resurskonsult ute hos kund om så önskas. Som stöd har företaget en bra uppbackning och nära samarbete med resterande delar av UCS koncernen.

Tobias, VD för det nystartade företaget söker nu efter sina nästa medarbetare. 

Vem är du?

Först och främst ser vi att du vill vara med på en utvecklingsresa! Som person tror vi att du är nyfiken, kreativ och har en vilja att utveckla och effektivisera företagets produkter och tjänster. Vi tror att du är en självgående person med passion för problemlösning. Du värnar om samarbeten med både kollegor och kunder och har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd. Sist men inte minst värdesätter du en god och öppen företagskultur som du själv är med och bidrar till på daglig basis.

Vad bör du ha med dig in i rollen?

  • Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare.
  • För att kunna samtala med alla kunder ser vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Företaget kommer att arbeta med ett flertal tekniker så det är meriterande om du är kunnig inom till exempel:

  • C#, .Net
  • PHP, laravel
  • Javascript, Vue
  • Wordpress

Du behöver alltså inte kunna bocka av alla punkter utan vi vill se ett genuint intresse och värdesätter din personlighet!

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?

Här har du på sikt möjlighet att själv påverka vilken typ av projekt du vill ta dig an. Till en början kommer många projekt att fokusera på till exempel:

  • Ny- och vidareutveckling av integrationer och applikationer
  • Kravspecificering
  • Förstudier
  • Upprätthålla goda kunddialoger

Övrigt

START: Flexibelt, när passar det dig?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på felicia.engvall@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.