Fibertekniker till Linköping!

Är du kunnig inom fibersvetsning och vill bli en del av ett härligt team? Vill du utvecklas inom datanätsinstallationer? Vill du samtidigt bli del av en större organisation i framkant? Då är detta tjänsten för dig!  

Information om kundföretaget

Vår kund erbjuder heltäckande tjänster för såväl företag som operatörer inom drift, design och implementation. De är organiserade i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Företaget är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och erbjuder produkter och tjänster av kvalitet.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med kund en Fibertekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 7 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kund önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som fibertekniker hos vår kund kommer du att arbeta ute hos olika kunder i Linköping. Många av kunderna du kommer att arbeta mot har hög säkerhetsklass och därför kommer en säkerhetsprövning att genomföras. Arbetsområdet är Östergötland med omnejd, det förekommer således dagsresor i arbetet där man åker i företagets bilar. Inledningsvis sker arbetet mot en av företagets storkunder, därefter kan du komma att byta  uppdrag och få chans att testa på flera nya områden! 

Du kommer främst att arbeta med:

  • Fibersvetsning
  • Datanätsinstallationer
  • I viss mån wifi-installationer

Vi söker dig som:

  • Har körkort
  • Har svenskt medborgarskap

Meriterande är erfarenhet från branschen såsom fibersvetsning, svagström eller installation. Annan teknisk bakgrund kan också vara intressant.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Som person ser vi att du är en god lagspelare och värderar samarbete högt. Vidare är du mån om dina kundrelationer och vet hur man erbjuder en god service.

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.