Junior Business Analyst till världsledande fordonstillverkare!


Är du intresserad av konstruktion, produktbeskrivning och brinner för att utveckla och förbättra metoder och system? Du kommer samtidigt få ta del utav en agil resa som redan är i framkant och lära dig framtidens virtuella verktyg för att utveckla deras produkter.


Information om kundföretaget

Vi söker nu en Junior Business Analyst som vill utvecklas inom CAD/vPDM. Vår kund genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar och bussar till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Inom CAD/vPDM står de ständigt inför många nya utmaningar för att leverera nya lösningar i form av processer, metoder och systemstöd som kan möta deras kunders behov.

Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden – konsumenten först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. De värderar kreativitet, problemlösning och kritiskt tänkande högt och gruppen kännetecknas av en vilja att ständigt bli bättre.


Information om rollen


Du kommer att tillhöra området CAD/vPDM som verkar inom flertalet områden, bland annat datadriven elkonstruktion och Digital Engineering Visualization som du troligtvis tillhör. Området jobbar, tillsammans med IT-sektionen i ett gränslöst "Value Creation Team" där alla stöttar alla, baserat på SAFe ramverket och levererar lösningar som används över hela företaget.

Gruppen består av ett omtänksamt, kunnigt och glatt gäng verkssamhetsarkitekter, produktägare, projektledare och Business Analyst som nu behöver förstärkning för att möjliggöra att de kan ta nästa steg!


Arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst stöttar du konstruktörerna i hur systemen fungerar och supporterar dessa så att regelverk och arbetsprocesser är uppdaterade.

Du kommer mer ingående att:

 • Löpande utreda nya verksamhetsbehov, från mindre ärenden till större utredningar och projekt som sedan ska omsättas till tydliga krav inom process, metod och systemstöd kopplat till CAD.
 • Förstå hur krav och lösningar kommer att påverka deras processer och metoder
 • Tillsammans med teamkollegor översätta behoven till tekniska lösningar
 • Jobba i korta iterationer i närhet med både användare och IT-leverantörer för att på bästa sätt leverera värde till användare.

 

Du erbjuds:

 • Att lära dig mer om, och vara med på en agil resa där du får lära dig framtidens virtuella verktyg för att utveckla produkter
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för då du jobbar crossfunktionellt enligt SAFe, bolaget uppmuntrar utveckling internt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer som ser fram emot att agera mentor och utveckla dig
 • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret


Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant tekniskt område, gärna maskiningenjör
 • Du ska ha kommit i kontakt med något CAD-program, CATIA är meriterande
 • Intresse för konstruktion, meriterande om du arbetat inom området tidigare och vill ta nästa kliv men det är inget krav
 • Intresse för att jobba i en agil teambaserad miljö med ett starkt kund- och användarfokus
 • Flytande i Engelska i tal och skrift

Vi ser det meriterande om du har kunskaper i Svenska eller ett starkt intresse av att lära dig inom en snar framtid. Då du kommer jobba med människor så är det viktigt att du är mycket kommunikativ både i tal och skrift på både svenska och engelska.


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Business Analyst. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.