Jr Business Unit Coordinator till chefsnätverket EGN!

Nu har du chansen att bli en del av försäljningsteamet hos EGN Sverige som ger dig goda möjligheter att anta nya utmaningar, ta egna initiativ och därmed chansen att vara med och påverka företagets utveckling. Är du också intresserad av att få en bättre inblick i svenskt näringsliv, är denna arbetsplats perfekt för dig!

 

Information om bolaget

EGN Sverige etablerades 2008 och är idag landets marknadsledande kompetensnätverk för chefer och ledare. Vi är ett 30-tal medarbetare och 20 nätverksledare som samverkar för att skapa värde för drygt 2000 medlemmar i över 120 olika nätverksgrupper. Vårt arbetssätt vilar på en stark värdegrund och struktur. Vår vision är att skapa en "oas för generöst kunskapsdelande och reflektion" där individer, företag och organisationer växer och blomstrar i sitt ledarskap. Den svenska verksamheten ingår i EGN Group (www.egn.com). Verksamheten finns i 14 länder med drygt 15 000 medlemmar. Som kompetensnätverk är EGN världens näst största aktör.

 

Information om tjänsten

I rollen som Business Unit Coordinator arbetar du nära en eller flera nätverksrådgivare där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara och koordinera det administrativa arbetet i våra CRM-system. I rollen har du ett övergripande ansvar för att rätt research görs för att finna potentiella ledare och chefer till våra kompetensnätverk. Detta innebär också att du kontaktar potentiella ledare och chefer för att boka in möten till våra nätverksrådgivare. Du har även en stor utvecklingspotential i denna roll, då du ges möjligheten till att anta nya utmaningar och projekt.

Professionals Nord söker för EGns räkning en Business Unit Coordinator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos EGN..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EGNs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

 

Du erbjuds:

  • Möjligheten att skapa värdefull förändring för personer i höga befattningar och chefsroller
  • Förutsättningar att växa och utvecklas på ett värderingsstyrt bolag där kulturen präglas av engagemang och utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Initialt skapas en matchningsprofil. Du kommer därefter att: 

  • Göra research kring vilka potentiella medlemmar som matchar gruppen som har skapats
  • Boka möten med potentiella medlemmar
  • Koordinera det administrativa i CRM-systemet 


Vi söker dig som

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person som motiveras av att vara delaktig i att öppna dörrar för nya affärer och få vara en del i ett tight team med god gemenskap. Främst så söker vi dig som:

  • Har en god samarbetsförmåga och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Då du arbetar tillsammans med en eller flera nätverksrådgivare. 
  • Du är duktig på att skapa relation vid en första kontakt. 
  • Är bekväm med kundkontakt via telefon.
  • Du är skicklig på att kommunicera på svenska och ibland engelska.

 

Tidigare erfarenhet av telefonbokning, kundkontakt eller försäljning är meriterande, men inget krav.

 

START: Hösten 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Telefonplan alternativt remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på kathinka.evers@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om EGN

Välkommen till ett världsomspännande nätverk med ett gemensamt syfte och en ambition en att hjälpa dig som ledare och beslutsfattare att bli bättre och nå längre – varje dag. Sedan starten 1992 har EGN (Executives’ Global Network) skräddarsytt nätverksgrupper för chefer, ledare och specialister. Det som började med en ung mans vision 1992 fick snabbt spridning. Idag erbjuder EGN ett globalt nätverk med 14 000 medlemmar i Europa, Asien, Afrika och Australien. Tillsammans representeras idag fler än 8 000 företag och 70 yrkesgrupper.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.