Säkerhet- och kvalitetskoordinator till Eltel!

Drivs du av att arbeta med att säkerställa arbetsmiljö, säkerhet, miljö och kvalitet på en arbetsplats? Vill du vara med och möjliggöra framväxten av framtidens elnät? Då är detta tjänsten för dig! 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Eltel en assisterande HSSEQ-koordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel.

I denna roll assisterar du de nuvarande HSSEQ-koordinatorerna i deras dagliga arbete för att säkerställa en trygg arbetsplats från säkerhet- och miljöperspektiv. Du är en viktig del i att Eltels projekt kan fungera på det smidigaste och tryggaste sättet genom att utvärdera risker innan de inträffar.

Du erbjuds 

  • Varierade tjänst 
  • Resor i arbetet 

Vi söker dig som 

Har ett intresse för att skapa trygghet och säkerhet på arbetsplatser. Du vill lära dig och har ett driv inom området samt erfarenhet av industrin sedan tidigare. Då tjänsten är delad mellan Stockholms området och Göteborg så ser vi att du gillar att arbeta på resande fot med en vecka på varje plats. 

Då du kommer arbeta med datorn som primära verktyg ser vi att du har god förståelse för Office365 samt ett intresse för att lära dig flera program som kommer användas. Vidare ser vi att du pratar samt skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel. Du har ett intresse för de lagar och regler som gäller för el-industrin och vill skapa säkrare arbetsmiljöer för dina kollegor. Du är analytisk och kan identifiera problem innan de sker för att minska risken för skador på arbetsplatsen. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bromma
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Tilde Andersson
Skicka mail

Om Eltel

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.