Utvecklare & Teamlead till Tyréns

Inledning:
Jobbar du som utvecklare idag och är sugen på en ny utmaning där du får större ansvar? Gillar du både att jobba operativt men vill ta större ansvar kring projekt och teamets utveckling? Då är det dig vi söker! Tyréns söker nu sin nästa Teamlead för deras digitaliseringsteam.

Arbetsuppgifter:
Tyréns startar upp ett nytt verksamhetsnära team som har till uppgift att ur ett tekniskt perspektiv skapa förutsättningar och stödja verksamheten i deras digitaliseringsresan. Det kan handla om allt från utvecklingsmiljöer, mjukvaruarkitektur och utvecklingsprocess till kodning.

Ditt och ditt teams främsta uppdrag är att stödja Tyréns digitala affär. I detta är du en drivande, initiativtagande och prestigelös person som får saker att hända samtidigt som du lyssnar in och anpassar ditt agerande och din kommunikation mot omgivningen.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att bygga ditt eget team som du kommer att coacha, stödja och driva framåt i Tyréns digitaliseringsprojekt.
 • En flexibel arbetsplats
 • Varierande arbetsuppgifter med ett agilt arbetssätt
 • Utveckla interna processer
 • Bra förmåner och erbjudanden

Vi söker dig som:

Tyréns arbetar med agila metoder och ser att du som utvecklare och teamlead är aktiv i teamets dagliga utvecklingsverksamhet samt ansvarar för teamets backlog och leverans. Som person tror vi därför att du är coachande och stödjande, samt trivs med att ta en ledande roll. Du älskar att utveckla men söker en ny utmaning och vill ta ett extra ansvar för gruppens utveckling och framgång.

 • Tidigare erfarenhet av arbete med agila metoder/ i agila team. 
 • Har goda kunskaper kring API-utveckling och strategier för detta
 • Goda kunskaper i C# och SQL/ databashantering
 • Flytande tal och skrift i engelska och svenska
 • Har erfarenhet från konsultverksamhet eller samhällsbyggnad

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet eller kunskap i frontend-utveckling gärna i React, samt Azure och Azure Devops.
 • Kunskaper i Python, Lowcode-applikationer så som FME & Microsoft Power Platform, GIS, BIM eller CAD.

Information om tjänsten: 
Professionals Nord söker för Tyréns räkning deras nästa utvecklare. Här kommer du att bli direktanställd hos Tyréns.

Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Centrala Stockholm, Söderort
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
Skicka mail
0723000329

Om Tyréns

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Tyréns har ett nära samarbete med universitet och högskolor, med ett mål att skapa långsiktiga lösningar för ett samhälle som är ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.