Betalningsspecialist till Handelsbanken

Vill du arbeta för en av Sveriges största banker i en spännande och viktig roll? Här får du chansen att komma in i ett energifyllt och drivet team!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Handelsbankens räkning en Betalningsspecialist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos banken under 6 månader med start ASAP. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos Handelsbanken. Du kommer sitta på kontoret i Stockholm på Valhallavägen.

Arbetsuppgifter
Som betalningsspecialist kommer du ingå i ett team som arbetar med utlandsbetalningar, så kallad Cross Border Payments. Du kommer att få en gedigen introduktion för att lära dig Handelsbankens sätt att arbeta.
Du kommer bland annat att:
• Hantera flöden och reparera utlandsbetalningar (inkommande och utgående)
• Reklamationshantering för betalning som är felaktiga
• Övriga arbetsuppgifter som hör till hanteringen av betalningsflödet

Vi söker dig som
Gillar att jobba i ett resultat och serviceinriktat arbete där du får mixa självständigt arbete med teamarbete.

Du har tidigare:
• Arbetat med kundtjänst och/ eller på bank
• Har en ekonomiutbildning
• Har tidigare erfarenheter av arbete med betalningar, gärna med utlandsbetalningar (SWIFT)

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att även en kreditupplysning kommer göras på kandidater som går vidare för anställning.

START: Oktober
OMFATTNING: Heltid
ORT: Stockholm, Valhallavägen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Handelsbanken

Handelsbanken har rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser vi som våra hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 12 000 medarbetare varav 40 procent är anställda utanför Sverige. Under 2020 var 41 procent av alla chefer kvinnor. Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden. Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker och är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade bankerna i Europa. Läs mer om Handelsbankens organisation på koncernens webbplats.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.