Vi söker vår nästa Nationella försäljningschef!

Vill du vara med på rekryterings- och bemanningsbranschens mest spännande tillväxtresa?

Vi är ett av Sveriges snabbast växande rekryterings- och bemanningsbolag, och resan har bara börjat. Vi anställer branschens absolut bästa medarbetare och söker nu en strategisk partner som är redo att axla det yttersta ansvaret för vår nationella säljorganisation.

Då vår tidigare Försäljningschef Fredrik Pettersson går vidare i en ny roll hos oss söker vi vår nästa Nationella Försäljningschef. I rollen kommer du att ingå i svenska ledningsgruppen och ha stort inflytande i vår fortsatta expansionsresa. Du kommer att vara en nyckelperson för bolagets affärsutveckling och tillsammans med vår svenska ledningsgrupp, med Linnea Lindberg och Mattias Matsson i spetsen, kommer du vara med och leda PN Sverige mot en miljard i omsättning.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och vara med på vår tillväxtresa? Ansök idag och låt oss tillsammans skapa framgångshistorier som kommer att definiera branschen! 


Information om tjänsten
PN är ett tillväxtbolag som växer runt om i Sverige, snart tar vi även över våra nordiska grannländer. Det är människorna på PN som skapar kulturen, som skapar det unika, något vår grundare Mattias Matsson förstått tidigt på denna framgångsresa.
– Vi vill alltid ge människor för stora skor fylla ut och möjligheten att växa in i dem. Vi utbildar våra medarbetare i att bli företagsledare och entreprenörer. Vår bolagsstruktur ger fler människor möjlighet att påverka och dela på kakan. I stället för en toppstyrd organisation som de större bolagen, så vänder vi på det, vi anställer dom bästa medarbetarna och ger dom möjlighet att påverka, på riktigt. - Mattias Matsson.


Arbetsuppgifter
Vi riktar oss till dig som kan definiera dig med Framgång, Lycka och framför allt Snäll med hjärtat på rätt ställe! Tillsammans med dina kollegor i svenska ledningsgruppen tar du ett strategiskt ansvar för Professionals Nords affärsutveckling nationellt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Alltid sträva efter att förbättra resultat, kvalitet och effektivitet genom att förbättra befintliga processer och system
  • Årligen presentera ambitiösa målnivåer nationellt
  • Övervaka uppsatta mål och KPI:er regelbundet och identifiera var utmaningar ligger
  • Arbeta nära PN:s olika funktioner som Accelerated learning Leveransorganisationen, HR - stödja/utmana andra processägare och i allmänhet reflektera över hur företaget kan fortsätta utvecklas.

Du kommer ansvara för säljchefsmöten, konferenser, utbildning, dela ut priser, interna tävlingar och "glass & ballonger" som vi kallar det. Du kommer även att arbeta med nationella avtal.

Vi ser att du har mångårig erfarenhet från branschen, du har själv arbetat med försäljning med goda resultat över tid. För rollen krävs ledarerfarenhet gärna som lokal säljchef eller högre.

Meriterande för tjänsten är kunskap kring Accelerated learning, upphandling, projektledning.
Vi söker en person som är inspirerande och karismatisk. Du är kravställande och tydlig i din kommunikation och får saker gjorda. Du har förmåga att leda genom andra och vill vara med och bidra och påverka PN:s framfart.

START: Enligt överenskommelse, målbild 15 januari
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Nationella VD Linnea Lindberg - 0720502293


"Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass, det betyder att vi inte går ut till kunden och berättar vad vi kan erbjuda, utan lyssnar, förstår och skräddarsyr lösningar som passar kunden på riktigt. Vi har lokalt ägande och kompetens vilket gör att beslutsvägarna är korta och den lokala förståelsen stor." – Mattias Matsson

 

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Stina Farman
Nationell leveranschef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.