Teknisk projektsäljare till Peikko i Norrköping

Brinner du för tekniska lösningar och vill arbeta med försäljning som skapar både en ökad kund -och samhällsnytta? Peikko söker nu en engagerad och hungrig teknisk projektsäljare som trivs med att bygga långsiktiga kundrelationer. Du välkomnas till ett internationellt bolag med familjär stämning där ditt arbete gör skillnad. Vad tvekar du på?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Peikko en teknisk projektsäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Peikko.

Peikko befinner sig i en expansiv fas och med en ökad efterfrågan på deras lösningar söker de nu en teknisk projektsäljare till kontoret i Norrköping. I rollen kommer du att ansvara för att identifiera nya potentiella kunder där du genom personliga möten presenterar Peikkos lösningar. Du kommer även att arbeta med redan befintliga kunder där du strävar efter att bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer.

Här kommer du att ingå i ett internationellt team som bearbetar hela kedjan, från entreprenörer till utvecklare och investerare. Genom dina tidigare erfarenheter inom försäljning samt med god kännedom för Peikkos produktsortimentet kommer du att agera konsulterande mot kund. I rollen ingår resor över hela Sverige där du utgår från kontoret i Norrköping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i ett globalt företag med internationella kunder
 • En tjänst på ett familjärt bolag med platt organisationskultur där varje medarbetare bidrar till utveckling och tillväxt
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen
 • En gedigen introduktion av erfarna kollegor för att på ett så bra sätt som möjligt komma in i din roll
 • Möjligheten att arbeta inom ett spännande affärsområde som bidrar till ett mer hållbart samhälle

Arbetsuppgifter

 • Hantera anbud och offerter
 • Agera konsultativt mot kund där du presenterar Peikkos erbjudande och skapar anpassade lösningar
 • Identifiera och utveckla nya potentiella kunder inom området
 • Utveckla Peikkos affärsområde och strategier tillsammans med dina säljkollegor

Vi söker dig som:

 • Har en högskoleutbildning med teknisk inriktning inom bygg
 • Har minst några års arbetslivserfarenhet från en roll där du arbetat med B2B försäljning
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har B- körkort

För tjänsten är det meriterande om du:

 • Har erfarenhet inom konstruktion och/eller smidesbranschen
 • Erfarenhet från prefabbranschen

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Peikko. Vi söker dig som älskar att göra affärer och strävar efter kundnöjdhet i världsklass! I denna roll kommer du långt med entreprenörsanda, tydligt affärstänk och fokus. Rollen kräver även att du är ihärdig, självgående och har förmågan att prioritera rätt saker för att få resultatet av ditt arbete. Vi ser även att du förmågan att skapa goda relationer till dina kunder. Bäst relationer vinner! 

START: Enligt överenskommelse 
LÖN: Månadslön med en årlig bonus. Du kommer ha möjlighet till förmånsbil
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Norrköping med omnejd. Resor till kunder i hela Sverige
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om Peikko

Peikko är ett familjeägt företag som grundades 1965 och under de senaste åren har Peikko utvecklats till den ledande leverantören av flexibla lösningar inom bjälklagskonstruktion och samverkansstomme - DELTABEAM. Målsättningen är att hjälpa kunder effektivisera deras projekt genom innovativa lösningar som gör projektering samt utförande både snabbare och mer effektiv. Peikko är en global leverantör av ingjutningsteknik, DELTABEAM® och landbaserade vindkraftsfundament. Vi är en stabil och pålitlig partner genom hela byggprocessen, från projektering till leverans. Tillverkningen sker i egna fabriker. Peikkos innovativa lösningar gör byggprocessen snabbare, säkrare och mer hållbart. Peikko levererar ett stort urval av av ingjutningsgods och samverkanskonstruktioner för både prefabricerade och platsgjutna lösningar för en rad olika tillämpningar. Peikkos innovativa lösningar gör byggprocessen snabbare, säkrare och mer effektiv. Huvudkontoret finns i Lahti i Finland och totalt har företaget cirka 1800 anställda.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.