Revisorassistent till Sandbergs!

Är du utbildad civilekonom och älskar att arbeta med siffor? Är du målmedveten och serviceinriktad och trivs med att arbeta nära kollegor? Då passar du perfekt för denna tjänst! Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sandbergs Redovisning & Revision AB´s räkning en revisorassistent. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kund.

Som revisorassistent på Sandbergs kommer du tillhöra kontoret i Linköping som är beläget i Tannefors. I revisionsteamet är de idag 5 personer men behöver nu stärkas upp med ytterligare en revisionsassistent. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sandbergs Redovisning & Revisions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se.

Du erbjuds:

  • Ett spännande och varierat arbete med stora utvecklings- och karriärmöjligheter
  • En arbetsplats med högt i tak där du som anställd ges flexibilitet i ditt arbete
  • Ett generöst förmånspaket

Arbetsuppgifter
Som revisorassistent hos Sandbergs arbetar du i team tillsammans med påskrivande revisor i kunduppdragen och du kommer vara delaktig i alla delar i revisionsprocessen. Våra kunder består av ägarledda företag inom de flesta branscher vilket medför ett omväxlande och spännande arbete där du ges möjligheten till att utvecklas och växa i din roll.

Vi söker dig som:
Har en examen som civilekonom och har grundkunskaper i bokföring, men också ett starkt intresse för yrket. Det ses som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom revision eller redovisning. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sandbergs. Du är driven, engagerad och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel och trivs med att samarbeta med andra och arbeta i team. Du är en person som är noggrann och som kan behålla lugnet i stressiga situationer och som alltid ser till att kunden får den bästa möjliga upplevelsen

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef

Om Sandbergs Redovisning & Revision AB

Sandbergs Redovisning & Revision AB är tillsammans med Motala Revisionsbyrå AB en del av Zentum Redovisning & Revision AB och vänder sig främst till mindre ägarledda företag i sitt närområde och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, beskattning, administration och ekonomisk rådgivning. Totalt består Zentum-koncernen av cirka 35 medarbetare som tillsammans har en mycket bred och gedigen erfarenhet inom de kompetensområden där vi levererar tjänster. Som ett led i vår strävan att tillhandahålla kvalitetssäkra tjänster är vi medlemmar i Baker Tilly Sverige AB, FAR och SRF.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.