IT Service Desk till TietoEvry

Till vår kund TietoEvry söker vi Service Desk Agents till deras Servicedesk med placering i Stockholm, Värtahamnen.

Information om kundföretaget
TietoEvry är Nordens största IT leverantör. TietoEvry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och mjukvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr vår framgång. Professionals Nord söker för vår kunds räkning en IT Service Desk. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 6 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Du erbjuds:

 • Att vara en del i ett stort projekt och supporterar de ärenden som kommer in tillsammans med ditt team.
 • Ansvar för att ta in och lösa kundens IT-relaterade problem, du identifierar kundens problem i ett större sammanhang för att hitta bästa lösningen.
 • En plats i ett sammansvetsat team som kommer att sitta tillsammans på kontoret i Värtahamnen.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett stort bolag som brinner för att utveckla juniora till att växa vidare inom organisationen.

Du behöver vara flexibel i din roll och nyfiken på att lära dig mer inom IT/teknik för att på så sätt hantera mer komplexa ärenden och hitta lösningar. De ärenden som du hanterar i supporten är kopplade till mjukvara, hårdvara samt kringutrustning. Tjänsten passar dig som har ett IT- och serviceintresse och vill ta steget vidare till att arbeta mer kundfokuserat, i ett team som arbetar mot gemensamma mål.

Vi söker dig som har:

 • En god förståelse för IT och en vilja att utvecklas inom området
 • Du har arbetat inom support eller service desk tidigare och har erfarenhet av att jobba mot SLA:er 
 • Goda kunskaper inom Officepaketet, gärna Windows 10 samt mobila enheter
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska 
 • Är duktig på att kommunicera med kunder via telefon
 • Förmågan att arbeta självständigt och i team

Vi ser det som ett plus om du har baskunskaper inom KCS metodik och ITIL samt annan relevant arbetslivserfarenhet där du har arbetat med felsökning. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:

 • Självständig
 • Proaktiv
 • Serviceminded

Information om tjänsten
Vi på Professionals Nord söker en person till TietoEvry´s service desk. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 6 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Tietoevry

Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. Tietoevry har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.