Affärsstöd till Atea

Inledning:
Atea i region norr växer och vill nu välkomna en ytterligare kollega till deras team! Vi söker dig som brinner för service, trivs i det administrativa och har ett tekniskt intresse. Om du vill vara en del av en etablerad organisation som har en familjär känsla med högt i tak - ta då chansen och sök redan idag! 

Atea erbjuder dig en fantastisk arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Atea en person som vill axla rollen som Affärsstöd. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Atea. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Atea har tre nyrenoverade våningsplan där det samlas ett 100-tal medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. Inom Affärsstöd är dom idag 15 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ateas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I rollen som Affärsstöd stödjer du ansvarig säljare samt Ateas kunder och leverantörer vid produktleveransen, men andra ord kommer du agera som produktleveransansvarig för specifika kunder. Detta sker huvudsakligen inom administrativa områden såsom hantering, uppföljning och rapportering av ordrar. Du kommer dessutom skapa offerter och ta fram försäljningsresultat för att se till att kvalitén alltid är på topp. Du säkerställer en väl fungerande leverans, upprätthåller relationer med kunder och leverantörer där du alltid ser till att kunderna är nöjda med produktleveransen. 

Dina arbetsverktyg kommer främst vara telefon och mejl men utöver det förekommer det även digitala möten via teams. 

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och kundservice. Du bör ha ett tekniskt intresse och brinner för att ge kunderna det där lilla extra. Det är meriterande om du arbetat inom IT på något sätt, exempelvis inom sälj eller support. 

B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Har du tidigare arbetat i SAP eller något annat affärssystem samt van vid Excel är detta meriterande, men inget krav. 

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i den här rekryteringsprocessen. Du är van vid att arbeta strukturerat och har en god analytisk förmåga. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, sätter laget före jaget och kan fortsätta bidra till den positiva energin som finns inom Atea. 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail
070-2846010

Om Atea

Atea är en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom deras breda och djupa expertis kan Atea hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av. Atea finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter dom ihop bästa laget för din verksamhet. Deras kontor känner till marknaderna lokalt och har samtidigt tillgång till hela Ateas kompetens.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.