Kontorsassistent till Hemnet!

Hemnet befinner sig just nu på en spännande tillväxtresa med fokus mot en expanderande organisation. Bolaget står därmed inför en spännande kontorsflytt, och vi söker nu en person att hålla ställningen på kontoret under genomförandet av flytten. I rollen som kontorsassistent kommer du att vara kontorschefens högra hand, i en varm och familjär organisation där nya idéer uppmuntras! Ansök redan idag - urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker en kontorsassistent för Hemnets räkning. Uppdraget som kontorsassistent är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hemnet under 2 månader. Flytten av kontor kommer genomföras under slutet av november månad och sträcka sig fram till slutet av januari 2023. I rollen som kontorsassistent kommer du ha en betydande roll genom att avlasta kontorschefen och stötta i flytten för att detta ska flyta på så smidigt som möjligt. Du kommer bland annat att ansvara för koordineringen av beställningar, lunch- och middagsbokningar och ta emot leveranser till kontoret.

Du erbjuds:

  • en varm och familjär arbetskultur där nya idéer uppmuntras
  • spännande aktiviteter, AWs och veckoträningar på Stockholms bästa träningscenter
  • en flexibel roll där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt med varierade arbetsuppgifter


Arbetsuppgifter

Som kontorsassisten är ingen dag den andre lik, och vi tror därför att du trivs med varierande arbetsuppgifter. Några av uppgifterna kommer bland annat innefatta:   

  • att bistå dina interna kollegor med bokningar av aktiviteter, luncher och träningspass
  • att ta emot besökare
  • genomföra beställningar inför varje vecka med påfyllning av bland annat fika, frukt och blommor
  • ansvara för att mötesrummen är prydliga och utrustade med kontorsmaterial inför och efter konferenser samt se till att det finns nybryggt kaffe

Vi söker dig som:

Vi söker en strukturerad och serviceorienterad person som drivs av att arbeta i sociala sammanhang. För att trivas i rollen ser vi också att du är en problemlösare och trivs med att driva ditt eget arbete framåt, en do:er helt enkelt! Du har också:

  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då det är det interna språket på Hemnet.
  • Har ett starkt intresse för service och koordinering
  • Trivs i en flexibel arbetsmiljö 

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor om tjänsten skickas till info@pn.se

START: November
OMFATTNING: Deltid, ca 80%
STAD: Centrala Stockholm
URVAL: Pågående
KONTAKT: filippa.furugren@pn.se

Ansök genom att klicka på "sök jobbet/sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet just nu och annonsen kan läggas ner innan tjänsten tillsätts om vi har gått över till urvals- och intervjufasen. Om du vill kan du också skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per post, men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Hemnet

Sedan starten 1998 har Hemnet utvecklats till Sveriges populäraste bostadsplattform och en självklar mötesplats för fastighetsmäklare, bostadssäljare och köpare. Vi vill skapa förutsättningar för fler, bättre och effektivare affärer för bostadsmarknadens olika aktörer - med en rörligare och mer tillgänglig bostadsmarknad som ledstjärna.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.