Systemingenjör till stort internationellt fordonsbolag

Är du i början av din karriär och har en utbildning som systemingenjör, elektroingenjör eller liknande? Vill du bli en del av en organisation som främjar stabilitet och kompetensutveckling, som längtar efter att få välkomna kreativa och drivna individer som vill föra utvecklingen inom fordonsindustrin fortsatt framåt?

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior Systemingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult hos en av våra kunder. Du kommer sedan att arbeta tillsammans med ett tight team i ett av världens största bolag inom fordonsindustrin med framtiden i fokus.

Till en början kommer du att bli bekant med verksamheten och dina kollegor, för att vidare agera "spindeln i nätet" i stora projekt och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och tekniska lösningar. Du kommer vara den som bär ansvaret för att driva projektet framåt och därmed ta en ledarroll i projekt. I rollen som Systemingenjör kommer du sköta kommunikationen mellan olika avdelningar, leverantörer och partners nationellt samt internationellt. Du sköter även viktig dokumentation avseende projekt. 

Du erbjuds

  • En utmanande roll där du kommer få ta stort eget ansvar
  • Personlig- och yrkesmässig utveckling
  • En plats på ett globalt företag inom fordonsindustrin

Som regel kräver detta uppdrag ett utdrag ur belastningsregistret vilket vi rekommenderar dig att beställa redan vid en ansökan av tjänsten.

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Krav

  • Har en högskoleutbildning som systemingenjör, elektroingenjör eller liknande
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter
  • Flytande gällande tal- och skrift i engelska & svenska

Meriterande

  • Kunskap inom C++
  • Kunskap inom Python

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Du kommer i denna rollen få ta ett stort ansvar och agera spindeln i nätet, det är därför viktigt att du trivs i en sådan roll och gillar att vara den som driver projekt framåt. Vi söker dig som är noggrann, gillar ledarskapet i ett projekt, är social och att du är en riktig lagspelare då du kommer tillhöra ett team som arbetar nära varandra. 

START: Omgående med viss flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Vega Carlberg
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.