Fastighetstekniker till HKScan!

Är du händig och har en bakgrund inom fastighetsunderhåll? Drivs du av tekniska utmaningar? Då kan detta spännande och omväxlande jobbet hos HKScan vara något för dig. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med HKScan en fastighetstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos HKScan under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att klara av tjänsten erbjuds du en gedigen introduktion. Du kommer också att tillhöra ett stöttande team där du med hjälp av dina kollegor får goda möjligheter att utvecklas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HKScans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter och arbetstider
Du kommer att tillhöra ett av HKScans team där man idag är fem stycken fastighetstekniker. Din uppgift är att utföra service, underhåll och reparationer på HKScans tre fastigheter i Tornby. Fastigheterna styrs av digitala styrsystem och både tekniska samt mekaniska reparationer inom ventilation, kyla, ånga, el och vatten och avlopp ingår i arbetsuppgifterna. Här är det övergripande reparationer och underhållsarbete som förekommer. 

För denna tjänst finns två möjliga skift. Antingen kommer du att arbeta dagtid måndag till fredag, eller kvälls-/nattid måndag till torsdag.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med fastigheter och har en övergripande bild av de flesta delar inom fastighetsunderhåll
  • Har arbetat med styrsystem för fastigheter
  • Har en god digital vana då mycket av arbetet och går ut på att felsöka och även genomföra reparationer och omstarter av system via sin uppkopplade dator
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom ventilation, el, kyla och vatten samt avlopp.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos HKScan. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans i team. Du är flexibel och lyhörd samt vill hjälpa och ta hjälp av andra för att lösa dina uppgifter. För tjänsten krävs det också att du är initiativtagande och trivs med självständigt arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Amanda Sandén
Assistent

Om HKScan

HKScan är ett nordiskt livsmedelsföretag som finns i Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra nästan 7?000 medarbetare säkerställer kvalitet, smak och hållbarhet i alla våra måltidsprodukter varje dag – både idag och imorgon. Vår historia och erfarenhet sträcker sig mer än 100 år tillbaka. Sedan dess har vi vuxit, utvecklats och fortsatt att vara ett företag i tiden. Våra produkter är ansvarsfullt och hållbart tillverkade och tillmötesgår våra konsumenters efterfrågan på både en varierad och smakrik tallriksmodell. Vi drivs av ett starkt hållbarhetsfokus, hela vägen från gård till gaffel, och har siktet inställt på att bli ett mer mångsidigt livsmedelsföretag.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.