Optotekniker till Priotec

Inledning:
Priotec expanderar och nu finns chansen att bli deras nya Opto-/fibertekniker. Trivs du i en resande tjänst och har ett tekniskt intresse? Härligt, då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Priotec två Optotekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Priotec.

Priotecs kunder är inom industrin, gruvindustrin och vindkraft. Under den första tiden får du gå med en erfaren Optotekniker så att du kommer in i arbetet på bästa möjliga sätt. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Priotecs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha Sverige som ditt arbetsområde där du reser och arbetar inom en rad olika projekt, både mindre och större beroende på omfattning, med de flesta projekten är i norr.

Som Optotekniker kommer du bland annat att hänga fiber i gruvorter, montera antenner, blåsa fiberkabel, svetsa och mäta fiberkabel. Dina arbetstider kan komma att variera men främst arbetar du borta måndag till torsdag, Priotec ordnar boende när det är projekt på annan ort.

Vi söker dig som:
Har som lägst en avslutad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom exempelvis industri-, anläggning-, fordons-, eller elbranschen. Det är ett krav att du har B-körkort samt kan tala svenska och engelska flytande.

Det är meriterande om du har BE-körkort, GWO, heta arbeten, SSG, elsäkerhet, Arbete på väg, stolp- och mastintyg. Det du saknar kommer du få möjlighet att utbildas inom internt.

Eftersom Priotec arbetar med säkerhetsklassade kunder kommer det vara ett krav på ett belastningsregister utan anmärkningar, detta kommer därför kontrolleras om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i rekryteringsprocessen. Du är handlingskraftig, initiativtagande och besitter en god samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om Priotec

Vi är ett är ett företag med lång erfarenhet från anläggnings och IT branschen. Kontoret ligger i Hörnefors, Umeå kommun. Sedan starten 2003 så har vi koncentrerat verksamheten till det som man populärt kallar för bredband. Senaste åren har vi fokuserat vår verksamhet på vindkraftverk, industrianläggningar och gruvanläggningar, både ovan och under jord, där vi byggt processnät och Wlan nät i flera gruvor i Sverige.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.