Bli Säljande Rådgivare och få Swedsec-Licens + Anställning

Är du resultatorienterad, social och vill ta första steget in i Finansbranschen? Då kanske du är Fair Investments nästa kollega! Professionals Nord samarbetar med Fair Investments för att utbilda framtidens rådgivare i Stockholm. Här ges du du möjligheten att i samband med din anställning få en bekostad utbildning inom Swedsec-rådgivning. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav utan som ny i rollen ges du den utbildning och handledning du behöver. För att bli framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper avgörande! Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Fair Investments hjälper sina kunder att maximera sitt kapital. De skiljer sig onekligen från branschen genom dess unika sätt att ta betalt för deras tjänster. Genom en prestationsbaserad affärsmodell får de ersättning i relation till den värdeökning de skapar. Det innebär att Fair Investments och kund spelar i samma lag och har incitament att prestera och fatta kloka investeringsbeslut. När kund får högre avkastning på sitt sparkapital denne mer tid till det man bryr sig om och älskar. Mervärde på riktigt- det är fair!

Här har du en möjlighet att kliva in i finansbranschen och ha en betydande roll i ett prestigelöst team om 15 personer som ser fram emot att välkomna dig! Kulturen kännetecknas av ett genuint engagemang, viljan att göra bra affärer och lagarbete!

Professionals Nord söker i samarbete med Fair Investments en Säljande Rådgivare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Fair Investments under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fair Investments önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

 • En karriär inom finansbranschen!
 • Utbildning samt kontinuerlig coaching och utveckling i ditt dagliga arbete.
 • Ett långsiktigt konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering.
 • Prestationsbaserad lön med goda möjligheter till hög inkomst.

Arbetsuppgifter

Du påbörjar din anställning med studietid för att avklara Swedsec-licensen. Därefter påbörjas introduktion hos Fair Investments för rollen som säljande rådgivare. Som säljande rådgivare hos Fair Investments kommer du att ansvara för att samtliga kunder erhåller korrekt rådgivning enligt standard. Du kommer ha ett nära samarbete med seniora rådgivare och skapa affärstillfällen som bidrar till bolagets fortsatta starka tillväxt. Ditt dagliga arbete kommer bland annat innefatta att:

 • Ta fram egna prospekt.
 • Boka egna besök och genomföra dessa möten.
 • Genomföra hela säljprocessen enligt Fair Investments Way of Sales.
 • Ta fram offerter och säkerställa att avtal följer lagar och regler.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av sälj och kundbemötande, till exempel fältsälj eller liknande. 
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har ett starkt intresse för finans och kanske är investeringar och aktiemarknaden ditt största privata intresse! 

Vi vet att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i rollen! Vi tror därför att du är en mål- och resultatinriktad lagspelare som trivs med många kontaktytor. Du drivs av att göra affärer och gör det med struktur i arbetet. Vi tror även att du är en god kommunikatör och har lätt för att sätta ord på koncept och visioner! 

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken på grund av handläggningstiden: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/. När du får hem brevet är det viktigt att du inte öppnar det då vi gör det tillsammans i samband med rekryteringsprocessen. Observera även att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning.


START: Omgående, enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Engelbrektsgatan 5
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: filippa.furugren@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Fair Investments

Fair Investments är en kapitalförvaltare som är FAIR i bemärkelsen rättvis. Bolagets affärsidé är att genom gemensamma intressen med sina kunder förädla kapital. Mer konkret innebär det att betalning för tjänsterna endast sker när bolaget har levererat mervärde. Vår affärsmodell är enkel, om vi gör ett bra jobb så får vi betalt En prestationsbaserad arvoderingsmodell innebär att när vi får ditt kapital att växa så får vi betalt. Enkelt!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.