Kundtjänstmedarbetare till en av Nordens största banker!

Vill du ta klivet och bli en del av Nordens största banker med unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter? Har du ett intresse för ekonomi och drivs av att överträffa kunders förväntan? Vi söker nu en driven kundtjänstmedarbetare som vill ansluta till teamet i Linköping. Låter det intressant? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete kund efter en kundtjänstmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten ska skickas till rekryterande chef Therese Klasén. 

Du erbjuds

  • Möjligheten att bli en del av en trygg och stabil arbetsgivare med enorma utvecklingsmöjligheter
  • Att få bli en del av ett bolag som värdesätter sina medarbetare högt 
  • Nya och fräscha arbetslokaler i centrala Linköping samt möjlighet att ta del av fina förmåner. 

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ansvara för att hjälpa och vägleda privatkunder i olika bankärenden. Du ger stöttning och rådgivning via telefon, mejl och chatt. Arbetet sker i nära samarbeten med dina kollegor där ni tillsammans jobbar för att hitta bästa lösningen utifrån kunds enskilda behov. 

Du kommer arbeta med dator och telefon som ditt närmsta arbetsverktyg. Rollen kräver därav att du är har god datorvana och trivs med löpande kundkontakt via olika kanaler. 

Vi söker dig som

  • Har en fullständig gymnasieutbildning inom ekonomi 
  • Har en akademisk utbildning inom relevant område alternativt arbetslivserfarenhet från branschen
  • Har ett gediget intresse för ekonomi och har ett ekonomiskt sinne 
  • Är flytande i svenska och engelska i tal & skrift 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är driven och har viljan att ständigt utvecklas. Vidare är du nyfiken, ansvarstagande och besitter förmågan att kunna strukturera och prioritera ditt arbete. Rollen kräver att du är social och drivs av att leverera service av världsklass. 

START: Augusti 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
Skicka mail
0768880323

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.