Brandlarmstekniker till Bravida!

Har du erfarenhet inom driftsättning av brandlarm och vill vara en del av ett framstående företag inom säkerhetsteknik? Då är detta chansen för dig! Bravida söker just nu en behörig ingenjör inom brandlarm och brandlarmstekniker som är passionerad inom säkerhetsteknik och väl förtrogen med regelverket. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Brandtekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida. 

Som en del av Bravida-familjen får du möjlighet att arbeta med ett dedikerat team av yrkesverksamma som är specialiserade på brandlarm. Du kommer att arbeta främst inom Skåne, med Malmö som huvudsakligt arbetsområde, men även med möjlighet att utföra arbete i andra delar av Skåne, till exempel Trelleborg, Helsingborg och Kristianstad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Tekniker hos Bravida ansvarar du för att granska, driftsätta och genomföra felsökningar av brandlarmsystem. Du kommer också att vara involverad i dokumentationsarbetet och se till att allt är korrekt, och att varje uppdrag utförs enligt deras höga krav på kvalitet och säkerhet. 

Arbetet kan komma att innebära följande:

  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar 
  • Felsökning
  • Kundkontakt och arbeta med att skapa och bevara långsiktiga kundrelationer
  • Agera tekniskt stöd till säljare, granskningsarbete inom sälj 
  • Dokumenthantering och uppföljning

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av driftsättning av brandlarmsystem
  • Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Du är socialt engagerad och har en förmåga att bygga goda relationer både med kunder och kollegor. Hos Bravida prioriteras samarbete och ett starkt teamarbete. 

För den här tjänsten kräver vi utdrag ur belastningsregistret om du går vidare i processen

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#brandlarmstekniker #brandlarm #Bravida #säkerhetsteknik #säkerhet #driftsättning #felsökning #installation

Region

Helsingborg i Skåne län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.