Redovisningskonsult i Kungälv sökes!


Är du trött på köerna, vägtullarna och vardagsutmaningar i innerstan? Är du bosatt norr om stan eller går i sådana tankar? Har du arbetat på en redovisningsbyrå i minst 5 år och söker nästa trygga, långsiktiga arbetsplats? Nu söker vi en prestigelös och trygg rådgivnings- och redovisningskonsult med ett affärsmässigt mindset som vill vara med och driva kontoret i Kungälv mot fortsatt framgång! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Företagskonsulten en Redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Företagskonsulten.

Företagskonsulten i Kungälv består idag av 14 härliga anställda där du får möjlighet att bli en del av ett härligt gäng. Rollen är bred och du arbetar egentligen med alla ekonomiska steg inom redovisning mot dina kunder. Bolaget värderar frihet under ansvar där flertalet medarbetare har en hybridlösning vad gäller arbetsplats, några dagar på kontoret och några hemifrån. Utöver flexibiliteten satsar de stort på utvecklingen av medarbetare där deras kompetensutveckling prioriteras högt. Att vara en del av Företagskonsulten innebär en prestigelös gemenskap där de samarbetar över rollbeskrivningarna och beslutsvägarna är korta. Chef är aldrig längre bort än Teams. Kommunikation är grunden i ett välmående företag med välmående medarbetare. Hos Företagskonsulten blir du en del av en grupp där välmående är självklarhet. 

Karaktäristiskt för Företagskonsulten är deras stora engagemang för deras kunder och drivet att hjälpa dem att utveckla sina företag och därmed öka sin lönsamhet. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Företagskonsultens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

 • En trevlig och varm arbetsplats
 • Långsiktig satsning på dig som medarbetare. Bolaget har ett väl utformat utvecklingsprogram där din personliga utveckling är i fokus.
 • En bred och varierande roll

Arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult arbetar du mot dina kunder. Du ansvarar för alla delar av redovisningen. 

Du kommer exempelvis att arbeta med:

 • Bokslut
 • Årsredovisning
 • Deklarationer
 • Skatterådgivning
 • Utveckla och underhålla kundrelationer

Vi söker dig som:

 • Studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (Om du är civilekonom i grunden eller läst en YH-utbildning till redovisningsekonom spelar mindre roll)
 • Arbetat på en redovisningsbyrå i minst 5 år. (Du ska kunna bokslut, skatt, rådgivning självgående)
 • Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
 • Har arbetat i FortNox

 

Det är meriterande om du: 

 • Har arbetat i Capego

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur du både kommer att trivas i rollen men också hur du kommer utvecklas. Du är en engagerad medarbetare som därmed nyttjar ett självledarskap och får ut maximalt av dina utvecklingsmöjligheter. Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig. Du har lätt för att uppfatta kundens signaler, förstå kundens situation i dag och var kunden vill befinna sig om några år samt stötta kunden i den riktningen. Dessutom är du självgående i ditt arbete då mycket kommer vara likt principen "frihet under ansvar". Vidare har du en hög personlig mognad och är en förtroendeingivande person. Du har god systemkunskap och din inställning är att systemen ska göra en så stor del av arbetet som möjligt. Därefter tar du vid för att kontrollera och säkerställa att rapporterna vi skapar blir förståeliga och bidrar till kundens insikter om sitt eget företag. Du vet att ingen kan allt, är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv gärna hjälper andra med det som du kan bidra med.

 


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Kungälv
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Kungälv i Västra Götalands län

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.