Linuxspecialist till Nordic Peaks datacenter

Nordic Peak förstärker sitt team runt datacenterinfrastruktur, där du i din roll får vara med och säkerställa hög tillgänglighet, säkerhet och prestanda i våra driftsmiljöer. Därför letar vi nu dig som har gedigen kompetens inom Linux-drift och vill jobba i en bred roll med möjlighet att utveckla både dig själv och ditt ansvarsområde.

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nordic Peak.
Nordic Peak består av ett sammansvetsat team som alla brinner för produkt och tjänsteutveckling. De har ett kreativt och öppet klimat som präglas av en stark feedbackkultur, där alla strävar efter att utvecklas. Du erbjuds flexibla arbetstider samt ges möjlighet att välja din egen IT utrustning. Nordic Peak har haft en god tillväxt, vilket gör att de nu söker fler medarbetare som önskar vara med på deras framgångssaga!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordic Peaks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• Ett varierande arbete med frihet under ansvar
• Plats i ett härligt team som är lika drivna som dig
• Möjlighet att utveckla och forma din roll

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du få möjlighet att arbeta i en bred roll med möjlighet att utveckla både dig själv och ditt ansvarsområde. Nordic Peak värdesätter även din kompetensutveckling och du får därför möjlighet till interna och externa utbildningar. Din nyfikenhet och ditt intresse för teknik gör att du håller dig uppdaterad inom gällande nyheter och förändringar inom såväl mjuk som hårdvara.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att säkerställa att driften fungerar med allt vad det innebär. Tillsammans med resten av teamet är du med och säkerställer en leverans i världsklass till era kunder!

Vi söker dig som:
Har goda kunskaper inom Linux som du fått genom utbildning och arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för IT och trivs med att arbeta nära tekniken.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordic Peak. Du är lösningsorienterad och kan hitta vägar som säkerställer och upprätthåller den kvalitét som Nordic Peak eftersträvar.

Du har en god känsla för kvalitét och struktur samt är noggrann i ditt arbete. Du är en flexibel person med god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt, ser vi att du i din kommunikationsstil präglas av tydlighet och lyhördhet där du i svåra frågeställningar har modet att ta ställning och pedagogiskt tydliggöra konsekvenser av olika val.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Sundsvall
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Nordic Peak

Nordic Peak är ett produkt- och tjänsteföretag som är marknadsledande i Sverige inom leverans av digitala tjänster till offentlig sektor med över hälften av Sveriges kommuner som kunder. Vår största produkt är vår e-tjänsteplattform Open ePlatform som hjälper våra kunder på sin digitaltiseringsresa. Plattformen skapar stor samhällsnytta för miljontals medborgare och tusentals företag dagligen. Hos oss strävar vi efter att ha ett öppet arbetsklimat som ger utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Detta tror vi skapar ett mervärde för såväl företaget som för individen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.