Ekonomiassistent till Proteinbolaget sökes!

Är du nyexaminerad inom ekonomi eller möjligtvis jobbat något år efter din examen och är sugen på en ny spännande roll som ekonomiassistent? Proteinbolaget söker nu ett nytt stjärnskott till deras team med ett stort intresse för träning och hälsa. Varmt välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Proteinbolagets räkning en ekonomiassistent. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Proteinbolaget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Proteinbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  •  En flexibel arbetstid med mycket frihet under ansvar
  •  En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor
  • Goda möjligheter till att med ett driv och engagemang utvecklas i din roll som ekonomiassistent

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Proteinbolaget kommer du främst att arbeta med leverantörsfakturor, kvitton, in- och utbetalningar och löpande bokföring. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med både externa parter och kollegorna i ditt ekonomiteam. Du kommer att sitta på Proteinbolagets kontor i Örebro med möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Löpande bokföring

Vi söker dig som:
har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har ett genuint intresse för att själv få vara med och ta fram nya processer och rutiner och har en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande om du även har praktisk erfarenhet av löpande bokföring. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Proteinbolaget. Du har ett genuint intresse för träning och hälsa och arbetar strukturerat med en god förmåga att driva ditt arbete framåt. Vidare är du flexibel och har lätt att anpassa dig till dina utmaningar och förändringar som dyker upp i vardagen. Du besitter god samarbetsförmåga där du kan arbeta såväl självständigt som i team.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, My Office
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.