Account Manager till Team8!

Är du sugen på att ta nästa kliv i karriären där du får bli en betydande spelare i en platt organisation med korta beslutsvägar? Team8 befinner sig just nu i en expansiv utvecklingsfas och väntar på dig som vill kliva ombord och vara med och bidra till deras framgångsresa! Vi tror att motivation, engagemang och ambition är nyckeln för att lyckas i rollen och därför har du nu möjlighet att briljera med dina personliga egenskaper som verktyg!

Information om tjänsten

Team8 erbjuder telefoni- och IT lösningar, tjänster och tillbehör till företag i Norden. De hjälper sina kunder att utifrån just deras unika behov finna rätt produkt eller tjänst som gör att telefoni och IT fungerar effektivt och obehindrat. De leverantörer som Team8 arbetar med är noga utvalda för att uppfylla de höga krav och förväntningar som deras kunder har. Här har du en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och chansen att få arbeta med andra framgångsrika säljare i ett marknadsledande bolag där de också prioriterar att ha kul på jobbet!

Professionals Nord söker för Team8 räkning en Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Team8. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Team8 önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

 • Ett arbetsklimat som präglas av laganda där ni tillsammans med Team8 kunder skapar professionella relationer som leder till långsiktiga samarbeten
 • En möjlighet att kliva in på nya samarbeten hos redan bearbetade kunder
 • Att få arbeta med nya koncept inom ett flertal affärsområden som garanterat gör att du har möjlighet att erbjuda dina kunder unika tjänster & produkter
 • Möjligheten att kunna påverka din löneutveckling i varje affär du gör
 • Ett gediget onboardingpaket som ger dig alla verktyg du behöver för att ta dig an rollen

Arbetsuppgifter 

I rollen som Account Manager på Team8 blir din huvudsakliga uppgift att hjälpa deras kunder i sin fortsatta digitaliseringsresa. Du har ett helhetsansvar för den kundplattform du arbetar med och driver hela processen från första kontakt med kund till stängd affär. Tjänsten handlar till stor del om att skapa nya kundrelationer, upprätthålla och utveckla befintliga kundkonton samt vara lyhörd för kundens behov och utmaningar. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Att strategiskt bearbeta både nya och nuvarande samarbeten för att bygga långsiktiga relationer med kund
 • Driva hela säljprocessen från första kontakt till stängd affär
 • Nätverka ute hos kund för relationsbyggande
 • Räkna på affärer och offerter

Vi söker dig som:

För att du ska trivas som Account Manager på Team8 och nå de uppsatta målen ser vi att du är resultatorienterad, positiv och tävlingsinriktad. Du skapar och upprätthåller goda kundrelationer med hjälp av ditt förtroendeingivande sätt, genuina intresse för försäljning, din problemlösningsförmåga och ditt engagerade kundfokus. Vi tror att du drivs av att få snabb respons och resultat på dina insatser och har en stark vilja att alltid driva ditt eget arbete framåt tillsammans med dina kollegor! Du har även:

 • God teknisk kunskap och intresse för IT
 • Tidigare erfarenheter av B2B försäljning
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande:

 • Erfarenhet av teknisk försäljning inom copy/print, telekom eller IT. 

START: Januari 2023

OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering

STAD: Stockholm, Nacka

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Nacka i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Team Mate Communication AB (Team8)

Team8 erbjuder telefoni- och IT lösningar, tjänster och tillbehör till företag i Norden. Vi hjälper våra kunder att utifrån just sina behov finna rätt produkt eller tjänst som gör att telefonin samt deras IT fungerar enklare och mer effektivt. De leverantörer vi arbetar med är noga utvalda för att uppfylla de höga krav och förväntningar som våra kunder har. Team8 grundades 2003. Sedan dess har vi växt från att ha varit ett okänt bolag till ett välkänt och aktat namn i telekom och IT branschen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.