Förare till gött Värmländskt företag!

Se hit om du kör truck och hjullastare! Vi rekryterar nu för ett längre uppdrag till vår kund i hjärtat av Värmland. Ser du också fördelarna med att jobba 2-skift är detta arbete perfekt för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med kund en förare för både truck och hjullastare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du efter dessa 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

  • Lossa och lasta virke med bland annat timmergrip 
  • Hantera tunga gods med truck och hjullastare
  • Planera och organisera allt inkommande och utgående gods

Vi söker dig som

  • Har körkort B och gärna egen bil
  • Har minst truckkort B1
  • Kör hjullastare
  • Har erfarenhet av att köra både truck och hjullastare

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är strukturerad, noggrann och gillar att ha ordning och reda runt dig. Du är även en social lagspelare samt lösningsorienterad. 

Har du även tidigare arbetat inom träindustrin eller motsvarande ses detta som meriterande. 


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid - 2-skift. 
STAD: Sunne/Kil/Västra Ämtervik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist, info@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sunne i Värmlands län

Kontaktperson

Jesper Wingqvist
Affärschef sälj/leverans

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.