Tekniker för tunga fordon till Engströms Lastbilar

Engströms Lastbilar i Kisa möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination – nu har du möjlighet att bli en del av ett stabilt företag i förändringsfas där du kan spela en viktig roll på resan. Har du en fordonsteknisk bakgrund alternativt har ett genuint intresse för tunga fordon och vill vara en del av en häftig bransch? Vill du arbeta med branschens största varumärke? Vi söker efter dig som har drivkraften till att lära och utvecklas.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Engströms Lastbilar tekniker för tunga fordon till deras anläggning i Kisa. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Engströms Lastbilar.

Engströms Lastbilar är ett familjeföretag med fokus på nytänkande och arbetar stolt med marknadens bästa varumärken. De månar om både medarbetare och kunder oavsett om du är ny kund hos Engströms Lastbilar eller har känt dem i flera, så är det lika viktigt att du ska känna dig som en del av gemenskapen.

På anläggningen i Kisa finns en komplett verkstad som är väldigt omtyckt bland kunder och där ett team om åtta personer arbetar och har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen. För att du ska få de bästa förutsättningarna i rollen kommer du att genomgå en gedigen introduktion och lära dig av dina kollegor. Du kommer även att kontinuerligt genomföra utbildningar via Scanias utbildningsprogram och övriga samarbetspartner, därav stora utvecklingsmöjligheter. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se 

Du erbjuds

  • En stabil och trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats som genomsyras av teamkänsla och arbetsglädje 
  • Ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen. Du behöver inte kunna allt från start, vi hjälper dig rätt på vägen.

Arbetsuppgifter

  • Du kommer att arbeta med service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på Scania och släpvagnar
  • Säkerställa service i världsklass där fokus ligger på kundnöjdhet i samtliga dialoger

Vi söker dig som:

  • Har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller har ett genuint intresse för fordon och teknik samt sysslar med det på fritiden
  • Hanterar både svenska och engelska väl i både tal som skrift då det krävs i dialog med kunder
  • Har B-körkort, saknar du C-körkort så finns det möjlighet att erhålla det via Engströms 
  • Har god datorvana
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom el- och hydralikkompetens ser vi de som meriterande

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som tekniker för tunga fordon. Vi söker dig som har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra kunder nöjda. Vidare kräver rollen att du har förmågan att arbeta strukturerat och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera med samtliga. För denna tjänst kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 07:00 - 16:00 
STAD: Kisa 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Eksjö i Jönköpings län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Engströms Lastbilar

Auktoriserad återförsäljare av Scania sedan 1944. Engströms Lastbilar är ett privatägd företag och ägs av tredje generationen Engströms. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Kisa och Västervik. Engströms Lastbilar är auktoriserad återförsäljare av Scania sedan 1944. Vi på Engströms Lastbilar strävar efter att ge dig som kund ett förstklassigt omhändertagande. När du besöker oss är vår förhoppning att du finner en god tillgänglighet, hjälpsamhet och en engagerad personal. Nöjda kunder är något som gör oss glada och ger oss positiv energi att utvecklas vidare. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar så hoppas vi att du delger oss det. För det är ju först när du som kund känner dig nöjd med oss som vi själva kan känna oss fullt nöjda. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss. Engströms Lastbilar ingår i Bil AB Josef Engström koncernen som är vårt moderbolag

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.