Junior C# utvecklare!

Netadmin är verksamma inom fiberbranschen och har i över 15 år hjälpt hundratals företag och miljontals slutanvändare att få ett supersnabbt bredband. För att komplettera teamet i Linköping söker det nu efter en driven utvecklare som vill vara med på deras fortsatta resa!

Information om tjänsten
Till Netadmin Systems söker vi en junior utvecklare som kommer att arbeta med implementering och konfigurationer av lösningar i kundmiljöer. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor och kunder, därför är det viktigt att du besitter god samarbetsförmåga. Om du är intresserad, motiverad och mån om din egen utveckling kan Netadmin vara rätt företag för dig. Som junior utvecklare kommer du att ha en dedikerad mentor under din första tid, tid kommer även läggas på utbildning, allt för att ge dig det bästa förutsättningarna. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du att vara med och leda det tekniska arbetet där ansvar för att säkerställa kvalitet och designkrav tillkommer. I rollen har du alltid kunden i fokus och genom dialog försöker du att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Du kommer bland annat att:

  • Delvis ansvara över dialogen med kund i projekten tills du är bekväm att hålla den själv
  • Ha kontinuerlig uppföljning av utvecklingen tillsammans med senior utvecklare och lösningsarkitekt
  • Delta i workshops och projektmöten
  • Vidareutveckla befintliga lösningar
  • Arbeta med utveckling och förbättring av befintliga lösningar

Vi söker dig som:
Har teknisk förståelse, är analytiskt lagd och hungrig på att utvecklas i rollen som utvecklare. Du bör vara kommunikativ och tycka att problemlösning är givande för att trivas i arbetet.

Krav

  • Utbildning eller erfarenhet av utveckling i C# och .Net
  • Förståelse för hur databaser fungerar
  • Förståelse för nätverksdesign
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i både Svenska och Engelska

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Linuxmiljö. Om du har kunskaper i Tyska är det också meriterande.

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Netadmin

Netadmin möjliggör och bidrar till positiva digitala upplevelser för internetanvändare världen över genom att tillhandahålla verksamhetskritiska mjukvarulösningar för fiberoperatörer. Som ett vertikalt mjukvaruföretag skapar Netadmin specifika lösningar för fiberoperatörer baserade på deras affärssystem Netadmin Nine som stödjer kunderna i resan att bygga, driva och monetärisera fibernätverk. Netadmin grundades 2004 och har sedan dess varit en viktig aktör på Fiber-to-the-home-marknaden i Norden, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien och betjänar fler än 75 kunder inklusive Telia, Telenor samt många stadsnät och andra lokala fiberoperatörer. Sedan 2015 ägs Netadmin av Volaris – en verksamhetsgrupp inom det Torontobaserade mjukvaruföretaget Constellation Software Inc. På kontoret i Linköping är de ett 30-tal anställda med fräscha lokaler i Mjärdevi i Linköping.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.