Säljare till Synos Medical!

Har du ett starkt driv och en affärsmässig personlighet? Söker du dessutom en roll som matchar dina långsiktiga ambitioner som generöst besvaras lönemässigt? Då har du nu möjligheten att få en intensiv karriärsutveckling samt en gedigen utbildning inom försäljning och laserbranchen hos Synos Medical i Linköping! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Synos Medical en utesäljare som utgår ifrån centrala Linköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Synos Medical.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Synos Medical önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Niklas.lundberg@pn.se.

Du erbjuds

 • En roll med stort ansvar som en del av Synos Medicals framtida utveckling.
 • Möjligheter till utökade ansvarsområden.
 • Gedigen utbildning om branschen av erfarna samt om försäljningsprocessen av bland Sveriges främsta säljare.
 • Arbetar främst med varma leads men även kalla vid direkta kontakter genom canvas/platsbesök av kliniker och salonger.
 • Bil vid behov av tjänsteresor.
 • Stabil fast lön med olika provisionsbaseringar
 • Olika kontaktytor att träffa kunder på samt möjligheten att delta på företagsmässor, nationellt och internationellt.
 • En organisationskultur där ambition och prestation belönas.

Arbetsuppgifter

 • Identifiera och utveckla nya potentiella kunder av medicinska lasermaskiner.
 • Prospektera, planera, boka kundmöten samt genomföra dessa.
 • Följa upp dina kunder samt arbeta efter att skapa långsiktiga kundrelationer.
 • Arbeta konsultativt mot kunder och erbjuda utmärkande fördelar med Synos Medicals produkter.

Vi söker dig som har:

 • Ett tekniskt intresse.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skift.
 • B körkort.

Vi ser det vidare meriterande om du har tidigare erfarenhet av uppsökande B2B försäljning, vårdande av långsiktiga kundrelationer, offentliga upphandlingar eller talar fler språk.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Synos Medical. Du trivs med ambitiösa kollegor och strukturerat arbetar med likasåväl kunder som uppgifter. Vidare besitter du god affärsmannaskap både internt och externt.

START: Omgående.
OMFATTNING: Heltid.
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Synos Medical önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Niklas.lundberg@pn.se.

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
Skicka mail
070 880 32 23

Om Synos Medical

Synos Medical erbjuder professionella lasermaskiner, utrustning samt hudvårdsprodukter till kliniker och salonger runt om i Skandinavien. Maskinerna är högfunktionella, väl testade och självklart i linje med den senaste medicinska forskningen. De jobbar med leverantörer från några av världens främsta lasertillverkare och självklart finns maskiner för alla sorters laserbehandlingar. Deras produkter genomgår noggranna undersökningar och tester innan de förs ut på marknaden. De arbetar med att kunna erbjuda bästa kvalité och service till sina kunder!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.