Professionals Nord söker konsultchefsassistenter till Eskilstuna

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter för framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap och där vi firar våra framgångar tillsammans? Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision – Skräddarsydd rekrytering i världsklass! Ta chansen och bli del av vårt team i Eskilstuna där vi just nu söker konsultchefsassistenter!

 

Information om tjänsten

På Eskilstunakontoret arbetar idag både kundansvariga, konsultchefer och konsultchefsassistenter där vi tillsammans har bred erfarenhet och ser nu fram emot att utöka teamet. Som konsultchefsassistent förväntar vi oss att du kan arbeta cirka två halvdagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på vår arbetsbelastning i kombination med ditt studieschema, vilket betyder att arbetstimmarna kan variera. När du tar examen finns goda möjligheter att fortsätta avancera i en heltidstjänst på företaget, en resa som många av våra tidigare assistentstjärnor runt om i landet gjort.

 

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent stöttar du konsultcheferna i deras dagliga arbete. Du blir involverad i hela rekryteringsprocessen från kravprofil till annons, från urval av ansökningar till telefonavstämningar med kandidater och att göra referenstagningar. I takt med att du blir trygg i dina arbetsuppgifter kommer du få möjlighet till utökat ansvar genom att bland annat hålla egna intervjuer med målet att du ska kunna vikariera under semestrar vid sommar och jul. 

 

Vi söker dig som:

  • Studerar på högskola eller universitet och har minst 2 år kvar av dina studier.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är såklart avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med Eskilstunateamet och samarbetet sträcker sig även till övriga kollegor runt om i landet. För att lyckas i rollen är du orädd och vågar testa dig fram. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad och peppad på att vara med på en fantastisk resa.

 

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:


FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart.
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN.
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen.

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, tillgänglig att arbeta minst 2 halvdagar per vecka
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta malin.qvarsell@pn.se 

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Professionals Nord är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag! På fem år har vi gått från 0–100 miljoner i omsättning. Nästa mål är att nå miljarden och öppna kontor i Norden. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vill göra människor lyckliga varje dag! Följ vår resa inom bemannings- & rekryteringbranschen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.