Produktionsarbetare till K-Prefab!

Vill du vara med och bygga och utveckla framtidens samhälle? Vi på Professionals Nord erbjuder nu tillsammans med K-Prefab en utbildning på 1-2 veckor och via den en naturlig fot in i betongbranschen. Efter utbildningen får du arbeta hos K-Prefab, ett nytänkande och innovativt bolag i branschen! Denna tjänst är för dig som utmanas av och vill arbeta i en relativt fysisk miljö där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Utbildningen inkluderar teoretiska och praktiska moment för att ge dig de behörigheter som krävs för att utföra ditt arbete som produktionsmedarbetare. Du får bland annat lära dig om arbetsmiljö och säkerhet, ritläsning och grundläggande betongkunskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos K-Prefab. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och K-Prefabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

 • En grundläggande utbildning inom fältet
 • En tjänst hos ett nytänkande och innovativt bolag inom betongbranschen 

Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång. Självständigt arbete förekommer stundvis där eget ansvar och planering ingår. I denna tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

 • Förberedelser av armering
 • Gjutningsarbete
 • Efterbearbetning av betong
 • Avformning
 • Skötsel och underhåll av utrustning

Vi söker dig som

 • Har intresse och en vilja att arbeta inom betongbranschen
 • Kan svenska i tal och skrift
 • Är över 18 år
 • Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos K-Prefab. Du har en händig ådra och ett öga för planering och prioritering av arbetsuppgifter. Du är även noggrann, självgående, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt!

Vi kommer att utföra bakgrundskontroller och drogtester inför eventuell anställning. 

START: 24e April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Strängnäs
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Strängnäs i Södermanlands län

Kontaktperson

Linn Östin
Konsultchef
Skicka mail

Om K - Prefab

K-Prefab bygger och utvecklar framtidens byggen med sina olika stomkoncept av bland annat grunder, bjälklag, balkonger, trappor och väggelement. De erbjuder innovativa helhetslösningar och driver projekt från idé till färdig stomme. K-Prefab har i dagsläget runt 600 anställda och är en rikstäckande aktör med tillgänglighet och starkt engagemang på den lokala marknaden.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.