Projektledare inom bygg- och anläggning sökes!

Har du arbetat inom bygg och anläggning något år och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom erfarenhet av att projektleda och vill ta chansen att kliva in i en självständig roll där du har stor möjlighet till inflytande inom företaget? Ta då chansen och sök tjänsten som Projektledare till Markservice i Hallsberg AB!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Markservice ABs räkning en Projektledare. Markservice AB är ett familjeägt entreprenadföretag som till största delen arbetar inom Örebro län. Du blir en del av ett team på ca 20 medarbetare fördelat på 15 yrkesarbetande och 5 tjänstemän.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Markservice i Hallsberg AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Markservice i Hallsberg ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
• Möjlighet att både bidra och utvecklas inom ditt område
• En flexibel arbetstid med mycket frihet under ansvar

Arbetsuppgifter
Som Projektledare på Markservice i Hallsberg AB utgår du från kontoret i Hallsberg. I ett nära samarbete med övrig personal på kontoret är du en viktig del i teamet där du kommer ha stor möjlighet till inflytande och ges utrymme att både bidra och växa inom ditt område. Rollen innebär att leda projekt med fokus på framdriften av projekten och arbetsledning ute på entreprenaderna. Du kommer hantera varierande arbetsuppgifter och ansvara över projekt från start, fram till färdigställd entreprenad med dess besiktningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Driva projekten framåt
• Ansvara för tidsplan, budget och resurser i projekten
• Ansvara för dialog med kund, underleverantörer och andra intressenter
• Arbetsledning av medarbetare samt leverantörer som engageras i projekten

Vi söker dig som:
har några års erfarenhet inom projekt- och arbetsledning inom bygg- och anläggningsbranschen. Du behärskar det svenska språket väl och innehar B-körkort.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektledare hos Markservice i Hallsberg AB. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att prioritera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha många kontaktytor i rollen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hallsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Mia Haaster
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.