Däckskiftare till Mölndals Däckservice!

Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Trivs du i högt arbetstempo i ett sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!
Just nu söker Mölndals Däckservice dig som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i oktober.
Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Mölndals Däckservice räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Mölndals Däckservice. Vi söker heltidspersonal som kan vara med och rusta upp under hela november månad!

Mölndals Däckservice är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna däcktekniker och montörer som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mölndals Däckservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.

Arbetstiderna är vardagar 07.30-16.30.

Vi söker dig som:
Kan arbeta heltid under november månad. Det finns även goda möjligheter till att jobba deltid innan och efter, beroende på arbetsbelastning och hur kommande vintersäsong ser ut. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mölndals Döckservice. Vi ser att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Oktober
OMFATTNING: Heltid under november månad, med möjlighet till att jobba deltid innan och efter
STAD: Göteborg, Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Mölndals Däckservice

Mölndals Däckservice i Göteborg är en toppmodern verkstad som vänder sig till den traditionella däck- och fälgkonsumenten, såväl som till dem med mer exklusiv och prestandakrävande smak. Vi erbjuder allt från bilservice och reparationer till att byta däck samt däckförvaring på vårt däckhotell. Vi kan nu även erbjuda fälgreparationer genom vårt samarbete med Fälgfixarna. Med andra ord täcker vi in de flesta behoven som våra kunder efterfrågar.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.