NOC-support på deltid till Transtema!

 

Kan du ställa upp på kort varsel och är ute efter en extra syssla där du dessutom får vara med och driftsäkra ett av Sveriges största mobilnät och nät inom den modernaste 5G tekniken? Då har du hittat helt rätt! Du kommer att arbeta på Transtema Network Services NOC på kontoret i Kista. Du kommer att ingå i ett team där du får övervaka och underhålla mobilnät och även andra kunder inom IT och telekom.

Om tjänsten

Som NOC operatör kommer du att ingå i ett skiftgående team med uppgift att hålla kundernas nät fritt från driftstörningar 24/7 365 dagar om året. Du kommer att kliva in när det behövs vid högre arbetsbelastning eller för att täcka upp för kollegor som har fått förhinder. Teamet arbetar med 24/7 drift och dina arbetspass kommer att variera mellan dags-kvälls och nattpass. Tillsammans arbetar teamet för att säkerställa att det ständigt levereras ett felfritt nätverk.

Du erbjuds

 • Att vara en del av härligt team där alla stöttar varandra
 • En gedigen introduktion som pågår under 1 månad där du får testa på alla arbetspass och skugga dina kollegor
 • Att tillhöra en platt organisation med korta beslutsvägar där allas röster hörs

Arbetsuppgifter

 • Analysera och hantera incidenter, eskalera dessa till rätt instans för felavhjälpning samt ansvara för att planerade arbeten utförs enligt process
 • Övervaka och filtrera inkommande larm från olika typer av nätverk
 • Ta ut, analysera och agera på statistik från näten
 • Sköta in och utpasseringar på siter
 • Vara central kontaktpunkt för alla typ av driftsärenden som berör våra kunder

 

 

Vi söker dig som

 • Har möjlighet att ställa upp på kort varsel för att täcka upp i teamet
 • Har ett stort IT-intresse och som vill utvecklas inom Nätverk, drift, IT och telefoni
 • Man ska ha mycket god social förmåga då man tillsammans arbetar mot samma mål och har många dagliga kontakter med individer i olika befattningar
 • I rollen som timanställd förväntas man vara flexibel och tillgänglig för skiftpass med kort varsel tex sjukdom och förväntas även kunna arbeta när ordinarie personal tar ledigt. (tex sommar och storhelger)

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och vi ser det meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. För att lyckas i rollen är du strukturerad, social och har en vilja att utvecklas och lära dig allt om datakommunikation i en snabb takt.


Information om tjänsten


Professionals Nord söker för vår kunds räkning en NOC-support på deltid. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Deltid, antalet timmar varierar vecka till vecka
Ort: Solna
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Transtema

Ett nät måste fungera dygnet runt, året om. Det är vår inställning. Därför har vi tekniker över hela landet som är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi kan hjälpa dig med alla typer av kommunikationsnät – mobilt, fiber, koppar och el. Från planering och byggnation till service, drift och underhåll. Kort sagt; vi ser till att nätet fungerar. Idag och i framtiden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.