Junior Testutvecklare till DeLaval!


Har du en IT-utbildning och intresserad av att vara med och utveckla produkter på ett världsledande företag inom mjölkindustrin? Här får du chansen att arbeta på ett företag som värnar om en hållbar livsmedelsproduktion som levererar integrerade lösningar, produkter, system och tjänster för alla steg i mjölkproduktionen där de utvecklar, tillverkar och distribuerar utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurvård. 


Information om tjänsten

Du blir en del av avdelningen Robotic Milking där de skapar förutsättningar för att kunna mjölka kor utan att människor är inblandade. De arbetar med att ständigt utveckla och höja kvaliteten på produkter och system.

Du blir en del av en grupp om tre personer som arbetar med att möjliggöra smartare verifiering av mjölkningssystemets mjukvara. Bland de verktyg som gruppen utvecklar finns en omvärldssimulator för mjölkstationen och ett testramverk för automatiska systemtester. Du kommer att ingå i ett nytt spännande projekt där DeLaval arbetar mot att skapa en mer effektiv teststrategi där du som utvecklare hjälper till att realisera verktyg för test tidigt i utvecklingsprocessen.

Du erbjuds

 • En varierande roll där du arbetar med många olika delar av en komplicerad produkt 
 • Ett väldigt familjärt och omfamnande klimat där alla anställda värnar om varandra
 • Flexibelt arbete, även remote, när du är mer självständig i rollen
 • Att få arbeta hos en stark marknadsaktör, som följer förändringar i världen och som hela tiden vill utvecklas

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med många kontaktytor där exempel på arbetsuppgifter är:

 • Nyutveckling och utökning av testverktyg och simulatorer
 • Underhåll och support för testverktyg
 • Felsökning i programvara och system
 • Göra testmiljön mer effektiv med simulatorer och utöka automatiska tester
 • Arbeta nära utvecklare och Testingenjörer för att samordna behov och idéer
 • Samla, visualisera och distribuera testresultat 
 • Aktiv del i gruppens agila arbetssätt och verka för ständiga förbättring

Teknisk miljö

 • Linux (gentoo, ubuntu), docker, windows
 • Java, groovy, bash, python, C
 • Jenkins, gitlab, git, subversion


Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom relevant område, förslagsvis med inriktning inom programmering, test eller produktutveckling
 • Har goda kunskaper inom programmering, gärna Java, och som ser fram emot att utveckla dina kunskaper

Som person är du strukturerad, tycker om problemlösning och är duktig på dokumentation. Det är meriterande om du kan kommunicera på svenska och har kunskaper/erfarenhet av agilt arbetssätt.

 

START: Omgående, enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Tumba
URVAL: Sker löpande

KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Professionals Nord söker för DeLavals räkning en Junior Testutvecklare. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos DeLaval under 12 månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om DeLaval

Om DeLaval DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Företaget levererar effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning. DeLaval grundades för mer än 135 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen. För mer information om DeLaval globalt besök: corporate.delaval.com (på Engelska)

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.