Offertingenjör till Fagerberg

Det här är tjänsten för dig som har utbildning eller erfarenhet inom automation processteknik eller ventilkunskap. Alternativt har erfarenhet av en liknande roll. Gillar du mixen med kundkontakt, teknik och försäljning så är detta rätt för dig. Fagerberg erbjuder goda arbetsvillkor med bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Om det låter som något för dig, läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
På Fagerberg får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som förser processindustrin med ventiler och mätinstrument. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system samt att du kommer att skugga en mer erfaren offertingenjör. För rätt person finns också utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten såsom kundansvar eller produktansvar. Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar vilket bidrar till bra gemenskap och härlig team-känsla. De värdesätter individen och trivsel är högt på agendan. Fagerberg tror på frihet under ansvar och har goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat. Hela avdelningen sitter samlat i egna rum på samma våningsplan. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Fagerberg.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att utifrån tekniska specifikationer skapa genomtänkta, tydliga och säljande offerter. Till din hjälp har du en stab av specialister då det gäller applikationer, standarder och regelverk, men också kollegor som vet hur marknaden fungerar.

Du kommer bland annat arbeta med:
   • Offertframtagning
   • Prisberäkningar
   • Dimensionering av ventiler
   • Vara rådgivande mot kunder kring lämpliga ventillösningar
   • Orderläggning
   • Projekthantering

Vi söker dig som

   • Har en utbildning inom automation, styr & regler eller som tidigare har arbetat inom processindustrin eller som servicetekniker.
   • Har mycket goda kunskaper i Excel
   • Har en god PC-vana
   • Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket tal och skrift
   • En teknisk bakgrund samt praktisk kunskap.

Det är meriterande om du har arbetat i Affärssystem (ERP)/ säljstödsprogram (CRM) tidigare. För närvarande använder vi JEEVES (ERP) och Lime (CRM).

Som person är du:

• Strukturerad
• Kommunikativ
• Har en god samarbetsförmåga
• Drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att se lösningar och möjligheter
• Ansvarstagande och kan arbeta mot bestämda mål
• Resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang
• Är serviceinriktad och duktig på att skapa relationer med kunder, leverantörer och medarbetare

Din personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer att trivas i rollen och därför bör du också vara nyfiken och lösningsorienterad med en förmåga att hitta rätt lösningar för kunden. Du ska ha en ådra för affärsmannaskap och service där du ständigt ser till kundens behov. Du ska dessutom tycka om att arbeta med flera uppgifter parallellt och en god förmåga att kommunicera både internt och externt.

 

START: Omgående med viss flexibilitet
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Josefine Kinnmark
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Fagerberg

Fagerberg har försett svensk industri med senaste teknik för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin. Det är branscher med höga krav på såväl produktkvalitet och tillgänglighet som på kompetens och kvalitetssystem.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.