Elektriker sökes till spännande uppdrag i Göteborg!

Vill du arbeta som Elektriker och har ett ECY-certifikat? Just nu söker vi dig som vill arbeta hos någon av våra attraktiva samarbetspartners i Göteborgsområdet. Vi vill hjälpa dig att hitta din framtida attraktiva arbetsgivare, oavsett om du söker nytt jobb, vill ta dig an en spännande utmaning eller utvecklas i rollen som elektriker. Oavsett om du har erfarenheter inom branschen eller inte så ser vi framemot din ansökan. 

Professionals Nord är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar med att matcha kvalificerade kandidater till olika företag inom olika branscher. Just nu är vi på jakt efter Elektriker med ECY-certifikat som vill ta sig an spännande uppdrag i Göteborgsområdet.

Skicka in din ansökan och ditt CV till oss på Professionals Nord för att ta del av dessa spännande möjligheter, där vi får möjlighet att berätta mer om våra samarbetspartners inom branschen, samt där du får möjlighet att berätta mer om dig själv.  

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på specifikt uppdrag, men kan inkludera:

  • Elskåpsbyggnation och installation
  • Kabeldragning och montering
  • Felsökning och reparation
  • Installation och underhåll av elsystem
  • Service och support till kunder
  • Dokumentation och rapportering av arbete

Kvalifikationer och erfarenheter vi söker: 

  • ECY-certifikat eller liknande kompetensbevis, alternativt att du är i slutfas av din ECY-utbildning.  
  • Meriterande är erfarenheter inom el men inget krav. 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.