Rådgivande säljare till Verisure i Linköping

Är du en serviceinriktad person med stort tålamod som drivs av att arbeta mot uppsatta mål och överträffa kundernas förväntningar? Då är tjänsten som rådgivande säljare perfekt för dig, skicka in din ansökan redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Verisures räkning ett flertal rådgivande säljare till retentionavdelningarna. 

Verisure växer och behöver nu utöka samtliga retentionavdelningar med flertalet medarbetare till sitt kontor i Linköping. Kontoret ligger med gångavstånd från Linköpings resecentrum och är även ett av deras två Innovation Center. Retention består av flera olika team där alla har olika specialistområden. Den totala avdelningen är idag drygt 75 medarbetare i alla olika åldrar och har som mål att expandera till att bli närmare 100 inom närmsta tiden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Verisure. Alla frågor kring tjänsten går därför till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds:

  • En gedigen introduktion vid start samt kontinuerlig coachning
  • Ett varierande arbete på ett företag som är världsledande i branschen
  • En rolig och energifylld arbetsplats där alla har möjlighet till personlig utveckling
  • Möjlighet att påverka din lön genom provision

Arbetsuppgifter
Som rådgivande säljare arbetar du med kundvård för att bibehålla och vårda de befintliga kunderna. Detta gör du via telefon och mestadels genom inkommande samtal. Vidare är du en viktig roll för att framföra värdet av Verisures tjänster och produkter. Du kommer även hantera andra lättare administrativa uppgifter.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst/försäljning
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet inom liknande branscher där du arbetat med kundkontakt och försäljning via telefonen. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Verisure. Vi ser det därför som viktigt att du är kommunikativ och har en känsla för hur man får nöjda kunder och samtidigt arbetar för att bygga långsiktiga relationer. Du har ett lugn men är duktig på att invända samt rådgiva.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det ett godkännande från Länsstyrelsen och en kreditupplysning innan uppdraget kan påbörjas.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om Verisure

Vårt larm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande. I dag är Verisure varumärket för vårt konsumenterbjudande. Med 4 miljoner kunder och över 20 000 anställda världen över, är vi nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika. Securitas Direct grundades 1988 som en del av företaget Securitas i Sverige. Securitas Direct blev 2006 ett eget företag. Fokus har hela tiden legat på utvecklingen av säkerhetsprodukter och tjänster kopplade till hem och företag.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.