Customer Service Agent inom masterdatasupport till GS1 Sweden!


Visste du att du möter GS1 dagligen? De står bakom den vanliga streckkoden som finns på nästan all världens konsumentprodukter. Är du en fena på problemlösning och drivs av att leverera högklassig kundservice inom IT? Är du en kommunikativ lagspelare, som söker din nästa utmaning i en teknisk roll? Då kan tjänsten som Customer Service Agent hos GS1 Sweden vara för dig. Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. 

Information om tjänsten

GS1 är en global organisation och erbjuder ett gemensamt digitalt språk för företag genom unik identifiering, korrekt märkning och automatisk datadelning för produkter, platser och andra fysiska objekt - det som vi ofta kallar streckkoder. Du kommer att ingå i en grupp om 11 härliga kollegor, och ha en betydelsefull roll på kundserviceavdelningen där kunden alltid är i fokus.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos GS1 Sweden. Sök tjänsten direkt via GS1s annons: https://jobb.gs1.se/p/37935-costumer-service-agent

Du erbjuds

 • En gedigen introduktion med en dedikerad fadder som lär dig allt du behöver
 •  En god gemenskap hos ett gäng kompetenta och engagerade kollegor, i en grupp präglad av en familjär och prestigelös stämning
 • Goda förmåner i form av bland annat förkortad arbetstid under sommarhalvåret samt generöst friskvårdsbidrag
 • Kollegor som ofta tar initiativ till roliga aktiviteter på luncher och efter jobbet. Vad sägs om friskvårdskör, lunchlöpning eller varför inte ta en kort paus i återhämtningsfåtöljen


Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Service Agent inom IT erbjuds du varierande uppgifter, där du hanterar inkommande samtal och ärenden från företagskunder inom alla möjliga branscher. En röd tråd i samtliga ärenden är att du ger högklassig support i frågor rörande användarsystem och IT. Detta innebär bland annat att:

 • Ge kundservice per telefon och mail inom firstline-support
 • Felsökning i system
 • Ägna dig åt hela processen i ärendehantering  
 • Hantera faktura/ekonomifrågor

Vi söker dig som

Är en serviceinriktad lagspelare som sätter laget före jaget och visar stort engagemang i allt du tar dig an. Du har en hög arbetsmoral och är pålitlig samt hjälper mer än gärna till om det är extra mycket att göra. Vidare ser vi att du har:

 • Minst 1 års erfarenhet inom teknisk kundservice, alternativt servicedesk
 • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift
 • Goda kunskaper i Office 365 och ett allmänt tekniskt intresse 

Har du tidigare arbetat i Microsoft Dynamics eller andra CRM-system ser vi det som meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med artikelinformation (masterdata) ser vi även detta som något positivt. 

DATUM: Januari - december 2023
OMFATTNING: Heltid, vikariat
STAD: Centrala Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Sök tjänsten direkt via denna länk till deras egna annons: https://jobb.gs1.se/p/37935-costumer-service-agent
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef
Skicka mail

Om GS1

Vi ser till att hela världen talar samma språk genom standardisering och digitalisering av produktdata vilket möjliggör effektivare globala varuflöden, bättre kvalitet på produktinformation och transparens för konsumenter.” Hos oss jobbar runt 70 personer – alla med olika kompetens och bakgrund. Våra team jobbar inom; Sälj & Kundrelationer, Kundservice, Produkt & UX, IT Operations, Ekonomi, Administration, HR, Marknad och vår Produktion där vi utför fotografering och kvalitetssäkring. Vi håller till på vårt moderna kontor mitt i centrala Stockholm och i en state-of-the-art fotostudio i Hammarby Sjöstad. Här möts du av härliga kollegor, men även kunder som är en närvarande del av vår användarstyrda verksamhet. Varje år har vi 3 000 besök från kunder som deltar i möten, seminarier, workshops och användartester.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.