Jr Frontendutvecklare till Eurostep!

 

Vill du arbeta med utveckling på ett produktbolag som arbetar med IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av produktutveckling och frontendutveckling till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Låter det som ett spännande första eller andra kliv i din karriär? Skicka i sådant fall in din ansökan så pratar vi mer!


Information om tjänsten

Vi söker nu en Junior utvecklare där du kommer att arbeta med IT-lösningar kopplat till industriella processer. Eurostep är ett svenskt bolag med lokalkontor runt om i Europa och kunder i hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med en rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.
Du får fritt välja om du önskar placering i Göteborg eller Stockholm.


Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare kommer du både arbeta front- och back-end. Back-end miljön är huvudsakligen C# och TypeScript-baserad medan miljön för front-end är i den moderna webben med bland annat React som ramverk.

Du kommer exempelvis att:

 • Sätta dig in i hur produkterna används hos kunden
 • Ta in data från en mängd olika källsystem och arbeta med integration
 • Kundspecifik UI utveckling och anpassning
 • Utveckla komponenter som både kan levereras till kund och tas in i våra produkter


Du erbjuds:

 • Att utvecklas inom programmering och modern systemutveckling på ett företag med en egen produktplattform.
 • En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
 • En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig. Många "gurus" i branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
 • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret.

 

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt motsvarande relevant erfarenhet
 • Har grundläggande kunskap inom komponenter som utgör modern webutveckling, JavaScript och C#
 • Flytande i Engelska i tal och skrift och det är ett stort plus om du också kommunicerar på svenska


Övrigt

Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg eller Stockholm
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Jr Frontendutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Eurostep

To empower people and business by game-changing product data collaboration. We are passionate about improved collaboration, inside enterprises and across value networks, and over products and systems lifecycle. Our mission is to provide outstanding product data sharing software and solutions for collaboration. This software should make product data sharing and re-use easy and secure. Our scope is across disciplines and enterprises, over time, and with an integrated product data lifecycle view. We do this by engaging in product life cycle data standards development, supporting the standards in a pragmatic way with ShareAspace, and using enterprise software with high user acceptance and low cost of ownership. We influence at user, organization and industry levels.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.