Miljö & Kvalitetsansvarig till TankClean

Tankclean Sweden är Norra Europas största företag inom tankrengöringsbranschen. Idag har de sex miljögranskade fullserviceanläggningar i Sverige och med deras position på marknaden ser Tankclean det som en självklarhet att leda miljöarbetet framåt i branschen – i allt som de åtar sig. Och det är här du kommer in! Vi söker nu Tankcleans nästa Miljö- och Kvalitetsansvarig – rustad med framåtanda. Vill du driva utvecklingen inom kvalitet, arbetsmiljö, och miljö i en organisation med nära till beslut och där ditt avtryck blir synligt från dag ett? Önskar du vara en del av ett team med såväl skärpa som hjärta? Fortsätt läsa – detta kan vara ditt nästa jobb!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tankcleans räkning en Miljö- och Kvalitetsansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tankclean.

Med 30 000 uppdrag varje år och ett dedikerat team om 37 medarbetare utför Tankclean rengöringsarbeten, reparations- och underhållsarbeten, terminalhantering, värmningar, biltransporter och andra kundunika önskemål. Trots 6 anläggningar i bruk, och tillväxt runt hörnet, är organisationen platt. Dina idéer värderas högt och den innovativa ägarfamiljen är fortsatt operativ. De ser ljust på framtiden och blickar mot tillväxt inom bolaget, samt nya områden.

I rollen som Miljö- och Kvalitetsansvarig på Tankclean kommer du direkt att bli en nyckelperson på ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas av sin resa. Detta är nämligen ett företag där såväl miljö- som kvalitetsarbetet är starkt förankrat i hela organisationen. De flesta av Tankcleans kunder är internationella företag med egna kvalitetsavdelningar varför din tjänst kommer benämnas SHEQ Manager (Safety, Health, Environment, Quality) på engelska.

Tankclean håller för närvarande på med att anlägga vattenreningsverk på alla sina anläggningar. Detta görs via deras systerföretag Wasty Sverige AB. Med din kompetens inom miljöfrågor kommer du bli en viktig kugge i dessa projekt men du kommer också få möjligheten att bistå Wasty i deras övriga arbete med att revolutionera vattenreningsbranschen i Sverige!

På Synnerödsvägen 11 möts du inte bara av härligt ljusa, nybyggda kontorslokaler. När du kliver in genom dörrarna här kommer du nämligen att välkomnas av ett familjeägt bolag där passion är ett ledord.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tankcleans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

• En nyckelroll på ett bolag med framåtanda som brinner för att utvecklas med hållbarhet i framsätet.
• Att bli en del av ett bolag som satsar långsiktigt på sina anställda och som idag är marknadsledande i Norden.
• Utvecklingsmöjligheter som följer av att bli en del av ett bolag som växer, och som fortsatt planerar att växa.

Arbetsuppgifter

Till dina ansvarsområden hör det övergripande kvalitetsarbetet med bla SQAS granskningar, lagefterlevnad och att säkerställa att Tankclean lever upp till de specifika miljökrav som ställs på verksamheten i utfärdade tillstånd. Följaktligen kommer du ha regelbunden kontakt med, tillsynsmyndigheter, kunder och leverantörer.

I deras verksamheter finns det ett flertal fysiska riskmoment så som buller, värme, kemikalier, arbete på hög höjd osv varför arbetsmiljön kommer vara en annan väldigt viktig del av ditt arbete så att Tankclean fortsatt eliminerar risker i arbetsmiljön för deras personal. Tankcleans platta organisation öppnar upp för dina lösningsförslag och du får gärna driva egna projekt från start till mål för att förbättra vardagen för de runtomkring dig. Tankclean värderar din expertis i området vilket ger en möjlighet till frihet under ansvar när du blivit varm i kläderna.

Som storförbrukare av energi är Tankclean angelägen om att styra över sin förbrukning till energislag med så hög miljöprestanda som möjligt. Detta kräver en del investeringar och du kommer bli spindeln i nätet för dessa projekt.

I din roll är det viktigt att du har en helhetssyn och samarbetar på ett bra sätt med framförallt VD och operativt ansvarig. Tillsammans ska ni uppnå de mål som sätts och det är genom samarbete inom organisationen du kommer lyckas bäst i rollen.

Är standarder, policys, processer och rutiner en självklar del av din vardagsvokabulär - då är detta något för dig!

 

Vi söker dig som
• Tidigare arbetat i en liknande roll, med kvalitet, arbetsmiljö och miljö i fokus
• Har goda kunskaper i officeprogrammen, framförallt i Excel
• Behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift
• Har ett B-körkort

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet från samma bransch

Dina personliga kompetenser är avgörande för hur väl du skulle trivas och lyckas i din roll. Du är ansvarstagande, orädd, prestigelös och innovativ! Du driver gärna dina egna projekt och sporras av chansen att få komma med nya idéer och förslag. Du uppskattar variationen i att ena stunden implementera riskelimineringsprojekt tillsammans med personalen för att i nästa redogöra för pågående kvalitetsoptimeringar med en storkunds kvalitetsavdelning i Rotterdam. Du sätter en ära i att följa upp vad som är beslutat för att säkerställa att det blir genomfört

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående, med flexibilitet för uppsägningstid
OMFATTNING: 100 %
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!



Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.