Kundtjänstmedarbetare till Finansbolag!

Nu finns en möjlighet för dig som vill utvecklas inom finans att få arbeta deltid hos ett dotterbolag till storbank. Som kundtjänstmedarbetare har du ett brinnande intresse för kundservice där det är en självklarhet att ge kunden bästa möjliga service och vägledning. 

Information om tjänsten
I samarbete med vår kund söker vi nu studenter som kommer att bli en viktig del av vår kunds kundtjänst. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Ett flexibelt deltidsarbete där du bokar in arbetspass utifrån ditt privata schema
  • Ett långsiktigt deltidsarbete som ger dig meriterande erfarenhet inom området

Arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare är du en viktig del där du arbetar för att ge bankens kunder bästa möjliga service. Dina huvudsakliga uppgifter är att hjälpa och vägleda kunder via telefon, sociala medier, chatt och mejl. Du kommer att flexibelt kombinera arbete med studier där du bokar in dig på pass som är förlagda måndag-fredag mellan kl.08.30 – 20.00 men även lördag – söndag mellan kl.10.00 – 18.00, där du förväntas arbeta minst 15–20 timmar per vecka.

Vi söker dig som

  • Har ett intresse för privatekonomi
  • Studerar ekonomi, juridik eller IT på universitet/högskola där vi ser att du har minst 2 år kvar av studierna
  • Har god systemvana
  • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad där du alltid arbetar för att leverera så hög kvalitet som möjligt i arbetet. Vidare är det även viktigt att du har förmåga att självständigt ansvara och planera ditt arbete. 

Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundsupport via telefoni, chatt alternativt tidigare arbetat med kreditgivning.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.