Junior ventilationsplåtslagare till GD Vent

Det här är en riktigt bra möjligheten för dig som vill lära dig hantverket av en ventilationsplåtslagare! Är du praktiskt lagd, nyfiken och har viljan att lära dig ett nytt yrke. Då är det här arbetet för dig. Ta chansen och sök redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med GD Vent en ventilationsplåtslagare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos GD Vent under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GD Vents önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till josefin.sjostrom@pn.se

Du erbjuds
GD Vent är en industri som producerar rektangulära ventilationskanaler till industribyggnader och lokaler över hela Norrland, med de största ventilationsentreprenaderna som beställare. Orderingången fortsätter att öka vilket är anledningen till att de vill utöka sitt team med fler ventilationsplåtslagare. GD Vent är en trygg och stabil arbetsgivare med en ljus framtid framför sig där du med de övriga 9 medarbetarna som mentorer kommer att få möjligheten att lära dig yrket som ventilationsplåtslagare. Dina framtida kollegor är inte bara proffsiga på sitt jobb, de värnar också om varandra och strävar hela tiden efter att leva efter företagets vision "delaktiga, positiva lagspelare". Förnyelse och utveckling av organisationen är något som står högst uppe på GD Vents lista på viktiga fokusområden.

Arbetsuppgifter
Du kommer med hjälp av maskiner att skapa rektangulära ventilationskanaler som sedan skickas med transport till kunderna. Du kommer att få utvecklas tillsammans med arbetet, och arbeta med de moment som matchar din kunskapskurva där och då. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Plåtberedning
  • Svetsning
  • Falsning
  • Listning
  • Paketering av produkten

Din arbetstider kommer att vara 7-16. 

Vi söker dig som
Är nyfiken på att lära dig yrket! Du är lyhörd och har lätt att förstå och lära dig nytt. Då GD Vent har kvalitetscertifieringar att förhålla sig till är det viktigt att du har en känsla för kvalitet och noggrannhet. Samarbete kommer att vara en naturlig del av din vardag och därför är du en lagspelare som värderar dina kollegor högt. Du är en effektiv person som förstår vikten av att hitta och följa de arbetssätt som finns. 

Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av tillverkande industri ser vi det som ett plus men är inget krav. 


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Lycksele
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Lycksele i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefin Sjöström
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.